Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Poznámka: This feature may not be available in some browsers.
Gajdma napsal:... naplánujeme to na léto. Viděl bych to na červen nebo červenec a doufám, že zájem bude větší.
Červen vidím špatně. Jednak mě čekají státnice a navíc víkend 16/17 je sraz Němek a další víkend již zmíněný Rendez...Gajdma napsal:Bohužel v takovém počtu sraz skutečně smysl nemá, takže ho odložíme a pak dám vědět nový termín. Spíš mě zklamal nezájem místních, kteří to do ValMezu nemají daleko.
Ale bohužel, naplánujeme to na léto. Viděl bych to na červen nebo červenec a doufám, že zájem bude větší.
Akci bych udělal opravdu rád, uvidíme, zkusíme to tedy s termínem 29.4. a uvidíme kolik se přihlásí lidí. Bohužel mi několik již přihlášených napsalo, že nemůže. Akci bych ale rád v tento termín udělal, taky nemám červen zrovna nejvolnější. Na rendezu možná taky budu jako průvodčí na nějakých vlacích s Albatrosem 498.104, takže to taky nebude nejvolnější a mimoto je v červnu pár dalších akcí.E499_2002 napsal:Udělej tu akci, ne? Budeš to pořád oddalovat a nebude z toho zase nic. Už vidím, jak se někdo v červnu nebo červenci bude angažovat. Mi osobně to je jedno. Z Ova střed tam jsem za dvě hodinky.
Gajdma napsal:Spíš mě zklamal nezájem místních, kteří to do ValMezu nemají daleko.