Aktivity Martin111

Martin111 napsal:

Mal by si sa naučiť vkladať len náhľady obrázkov alebo obrázky zmenšiť na únosnú mieru, to jest max. šírka 800 pixelov.

Milý kolego Martine,
opět jsem po dlouhé době zatoužil si projet aktivitu někoho jiného a vybral jsem si "Tvoje" Hradčany.
Musím říct, že i když mám odjetu asi třetinu a více nestihnu, protože jedu pryč, ale chci Ti říct, že se mi moc líbí.:):)
Zvláště pohyb vlaků na hlavním nádraží je moc pěkný a časově je to zajímavé.
Jen tak dál a ať se Ti v tvorbě daří.
Mirek

Midrafon napsal:
Milý kolego Martine,
opět jsem po dlouhé době zatoužil si projet aktivitu někoho jiného a vybral jsem si "Tvoje" Hradčany.
Musím říct, že i když mám odjetu asi třetinu a více nestihnu, protože jedu pryč, ale chci Ti říct, že se mi moc líbí.:):)
Zvláště pohyb vlaků na hlavním nádraží je moc pěkný a časově je to zajímavé.
Jen tak dál a ať se Ti v tvorbě daří.
Mirek
Velice Děkuji , Každá tato pochvala povzbudí k dalším věcem .

Zdravím
Dávám zde takové shrnutí :
1.) 1 část Hradčany je venku

2.) 2 část Hradčan je u testerů

3.) Vytvářím novou aktivitu EC 136 Moravia

Martine, Tvoje aktivita Ex 129 Hradčany je perfektní . Škoda, že admin zrušil kvůli Ediemu hodnocení :). Já bych Ti napsal + 5 bodů, tak se mi aktivita líbila. Už se těším na druhou část. Škoda, že není už trať hotová. Bylo by to jednodušší :).

Naposled editoval moderátor:
Zdravím
Z důvody vytíženosti a jiných zájmů nebyl na MSTS čas.
Dám jsem shrnutí : Jak jsem na tom
1) Druhá část Ex 129 Hradčany , zkončila u testerů , kteří našli chyby a snad opravím a dokončím .
2) EC 136 Moravia - je skoro hotavá , jenom pár detailů a může k testerům .
3) Je hotova nová aktivita R 706 Bouzov dle GVD 2012/2013 .
4) Staré aktivity snad postupně opravím .

Na mém webu můžete stahovat další výtvor z této dílny a to Os 3143 z Frýdlantu nad Ostravicí do Ostravy.

nuz skus daku pokazenu lokomotivu dake zmeskane pripoje prasknute kolaje a spiatocnu cestu samozrejme s meskanim a budem rad :D

Martin111:
Keď nahráš na Jpeg.cz viac obrázkov naraz, tak úplne hore nad obrázkom máš okienko, v ktorm máš všetky linky na všetky obrázky, ktoré si práve nahral. A vedľa toho okna máš rozbaľovací zoznam, kde si vyberieš, aké linky tam chceš mať.

Můžete stahovat aktivitu Služba na 471 linky S1. Vše na mém WEBU

Pěkný víkend. Měl bych otázku, zda není u aktivity "Služba na 471" problém se servisy, jelikož něco v tom smyslu mi hlásí Conbuilder. Díky za rady

Ano , byla tam .Včera večer jsem ji našel a odstranil . Už je to poslané poisonovi , aby soubor na webu vyměnil . Až se tak stane budu vás informovat .

Back
Nahoře