Vokýnko žádostí

RE: Tratě v podkrkonoší

Vím jak dlouho to trvá, já totiž nemám čas na vytvoření, tak jsem to jenom zkusil, jestli by se někomu nechtělo.

JLhota napsal:
Vím jak dlouho to trvá, já totiž nemám čas na vytvoření...
To tu nemá nikto, každý tvorí podľa možnosti, skús inteligentnejší argument.

JiříkTK napsal:
JLhota napsal:
Nechci nijak urážet, ale víc jak 1Kč/1km bych nedal. Asi mně zbývá čekat.
V tom případě budeš čekat opravdu hóóódně dlouho. Ale to budeš čekat i v případě, že by někdo na tu hru přistoupil. Tušíš vůbec, jak dlouho trvá vytvoření takového kilometru tratě? A to mlčky předpokládám, že máš opatřené potřebné podklady a tratě natočeny na video. Nejlépe v obou směrech.
Jirko, tohle nemohl myslet vážně, to byla jen nadsázka. :D
To já se díval do mapy a mohl bych konstatovat, že nikdo nestaví v Jižních Čechách. :D
Přát si můžeme co chceme, ale to co nám brání si cokoli sám vytvořit, to není jen o volném čase. Každý člověk je jinak manuálně zručný, každý má buňky na něco jiného. Tedy každý nemůže modelovat nebo stavět tratě. Pokud na to nemám, tak našprtat z manuálů se to opravdu nedá.
A kdo má buňky na stavění tratí a nějakou chce mít, tak si ten čas na to udělá, pokud nejsou vyšší priority.

Jinak podkrkonoší, to je něco mezi Trutnovem a Starou Pakou. Do Paky bych se také měl brzy dostat, ale měl jsem dohodnuto s Honzou Švecem, že položím koleje a on si pak krajinu dotvoří a domodeluje. Jenomže se už asi na rok odmlčel kvůli vyšším povinnostem, tak i já stavím tam, kde modelují jiní. Pokud mne někdo chce nasměrovat, musel by vymodelovat Dvůr Králové nad Labem až do Staré Paky včetně. Ostatní podklady mám. Doufám, že v nejbližší době se tak nestane, protože potřebuji dokončit Beroun (Zdice) a Hanušovice :D

To si píš , že to myslel vážne. Dnes je tento trend úplne bežný. Ja to chcem takže vy to spravte......

CD WR

Dobrý den, chtěl jsem se jen zeptat jest-li někdo nemá tento vůz a ještě bych potřeboval CD WLABee s námi po evropě... pokud by byl někdo ochoten mi to poslat tak mi napište do vzkazum. A ještě malá prozba, nechtěl by někdo vymodelovat pendolino (zaplatím)

RE: CD WR

Ahoj,
Pendolino je v TBP8, zdá se mi, že ho vymodeloval pan Šemora.
Já Ti určitě jiné Pendolino nevymodeluji, já modelář nejsem, ale zdá se mi, že to Pendolino v TBP8 je dobré (lepší než nemít žádné Pendolino).

Tak já si určitě myslím že není potřeba platit za model jen stačí chuť a optat se nějakého zkušeného modeláře či někoho kdo umí v nějakém 3d programu.

Na druhou stranu, myslím si, že když vyfotíš vagony Wlabee a WR nebo nějaký tvůj známý, tak si myslím, že je určitě někdo vymodeluje pokud někoho poprosíš.

Ja si zase myslím, že takto to vôbec nefunguje. Ani zaplatiť nikto nechce. Každý si radšej tvorí to čo ho baví a nie to čo niekto iný potrebuje. Azda jediná výnimka sú modelári budov do tratí.

Nějak tak jsem to myslel, samozřejmě se musí někomu chtít a musí se mu modely líbit, teda tak by se to líbilo mě :D.

Pavlík napsal:
dvacka napsal:
Ahoj,
Pendolino je v TBP8, zdá se mi, že ho vymodeloval pan Šemora.

Zbyněk ho určitě nevymodeloval :D

Aha, tak to promiňte p. Šemora, tak to jsem se dosti spletl.
Z chyb se člověk učí,;) a až budu někomu psát, kdo vymodeloval Pendolino, tak určitě nenapíši, že to byl pan Šemora.

Co to tady slyším ? (čtu) Já přece nemodeluji. Koho tohle mohlo napadnout ? Původní model je italský a skin udělal Pikku. Ale to už je móóóc dávno, někdy z dob, kdy jsem vydal první trať Kúty - Brno v roce 2003 :D
To jsme ještě byli mladí :D

dobrý deň, chcem sa spýtať založil som si webové stránky chcel by som použiť odkazy na rozne stranky MSTS. potrebujem povolenia autorov stránok ktoré chcem použiť v mojej stránke?? dík za odpovede.

IMHO na link na stranku povoleni nepotrebujes. Nelinkuj ale prime soubory downloadu. To se proste nedela...

nie nie linky len na iných autorov a ich stránky. takže možem to v pohode použiť v odkazoch bez priameho downloadu na nejaký súbor.čisto len stranku autora nič viac.

Back
Nahoře