Pepa z Nuslí
Průvodčí
Já myslel že se tam vozí i z Polska nebo z Ostravy
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Poznámka: This feature may not be available in some browsers.
To je v pohodě, já tam stejně budu dávat Eas-y. Tohle je vlastně remake Kebarkovy aktivity, ačkoliv tam nejsou vozy z Ostravy. Jsou jenom z Polska, přece jenom 20 vozů je akorát. Kolik máš ty vozů?Michal napsal:V tom případě by mě zajímalo, co s nima v elektrárně budou dělat.Uhlí tam vozí easy z mostecké pánve, které vyklápí v automatickém výklopníku. Nebo mi něco uteklo? Jinak aktivitu samozřejmě můžeš udělat jakou chceš. Ptám se jen ze zvědavosti. Sám mám připravenou aktivitu z Dřís do Řečan.
![]()
Tak to nemusíš jezdit když se ti to nelíbí. Nicméně, už jsi projel mou opravenou S41?Čouda napsal:To mi tu řikáte nějaký blbosti. Tohle nepojedu. Jinak Michale z dřís se 122kou uhlí do Chvaletic by nebylo špatný![]()
30.Pepa z Nuslí napsal:Kolik máš ty vozů?
Ta aktivita už je, respektive pro veřejnost teprve bude. Ale obávám se, že pro tebe nebude dostatečně dobrá.Čouda napsal:Jinak Michale z dřís se 122kou uhlí do Chvaletic by nebylo špatný![]()
David Hájek napsal:Zdravím
a rád bych zde poprosil širokou MSTS-foto-šoto-veřejnost o pořízení fotodokumentace strojů OBB ř.1216 za účelem následné tvorby textur.
...
Ahoj,kuna napsal:Ahoj,
chtěl bych poprosit místní msts-fotiče o pomoc.
Tvořím modely lokomotiv pro trainz (vím, možná spousta z vás přestane dál číst, ale třeba se najde nějaká dobrá duše), aktuálně finišuji lokomotivu 730.
K samotné žádosti: Sháním fotky, využitelné ke tvorbě skinů této lokomotivní řady a jakékoliv fotky jejich kabiny. Dále sháním (to už jen tak, kdyby náhodou) fotky zamračených č. 4, 6 nebo 7.
Za cokoliv děkuji.
Na oplátku mohu nějakému staviteli poskytnout modely nádražních budov, které můžete vidět u mě na stránkách - budovy z Jesenicka nebo Opavska (další zatím nezveřejněné nebo nehotové - Štěpánkovice, Bolatice, Štítina, Háj ve Slezsku).