Vokýnko žádostí

E499_2002 napsal:
Kde to má brzdu? :D Máte k tomuto "drobnému vozidlu" nějakou dokumentaci pro naladění ENGu? :D

Nad brzdou som rozmýšľal aj ja - logicky by vychádzala bubnová brzda na strane zotrvačníku motora.
Dokumentácia nie je samozrejme žiadna, proste som to uvidel na ksichtoknihe. Ako nápad je to dobré, reálnejšie než štafle na vozíku :D

Tax napsal:
Keď nemám čím brzdiť, tak aspoň húkam :D
To mi připomíná naše puberťácké jízdy na všelijakých pochybných velocipedech, kdy spolehlivěji než brzda či zvonek fungovala zvuková návěst "Pozóór, jedu!!"
PS: A ten židlostroj by mohl brzdit také zařazením zpětného chodu nebo stoupnutím na řetěz.

Náš kolektiv autorů by potřeboval najít někoho, kdo umí alespoň trochu ladit světla. Odměnou mu bude to, že mnohá vozidla bude mít s předstihem a dostane se i k nějakým neveřejným.

JiříkTK napsal:
Náš kolektiv autorů by potřeboval najít někoho, kdo umí alespoň trochu ladit světla. ...
Děkuji všem, kteří se ozvali. Nečekal jsem takový zájem, přihlásilo se mi přibližně 1 00 pomocníků.

JiříkTK napsal:
JiříkTK napsal:
Náš kolektiv autorů by potřeboval najít někoho, kdo umí alespoň trochu ladit světla. ...
Děkuji všem, kteří se ozvali. Nečekal jsem takový zájem, přihlásilo se mi přibližně 1 00 pomocníků.

Alespoň můžeš Jirko vybírat. Miluju sarkasmy ;)

Dobry den,

chtel jsem se zeptat, zda nekdo z Vas nema model CD 841. Pokud ano, tak se mi ozvete na SZ, diky.

Zdravím,
nemáte někdo tušení, kdepak bych sehnal balík obsahující soubor "750.7eng.sms" ?

Předem děkuji za odpověď.

David

Srandik32 napsal:
Já ho mám normálně v sndDlok od Jacka.

Děkuji za informaci. Já si nainstaloval zvuky + aktualizaci odtud , ale uvedený .sms soubor v dané složce v MSTS nenalézám. :( Jestli jsem něco nepřehlédl, tak ani v readme není o zvucích pro stroje 750.7 zmínka.

David

No jestli nejsou u mě, budou asi součástí nějakého modelu, asi od Ondry? Už si nepamatuji, jen že to muselo být honem honem do vánoc a pak už se na to nikdo neptal

[rozděleno] Náměty na aktivity - pro všechny aktivitáře

Dobry vecer,
chtel bych poprosit sikovneho aktivare jestli by mi mohl vytvorit aktivitu z Jaromer - Hradec Kralove - Pardubice - Ceska Trebova - Lanskroun s mensimi zastavkami navic. Takovy jakoby rychlik napr. nevim presne vsechny zastavky. jeste nemam celou trat projetou. Bylo by to do trate BP verze 6.1.2014 BP88.41 - T10. Slozeni vlaku napr. Lokotraktor nebo Brejlovec, vagony tridy A, AB, B, B spostovnim (nakladnim) mistem - oznaceni je asi BDs. Omlovam se pokud nekdo nechape jak to myslim. Jsem novacek a tohle oznaceni bylo v Trainz. Pokud by se do toho nekdo chtel pustit prosim napiste. Byl bych ochoten i zaplatit. Predem vsem dekuji. Jarda

Prosím Vás nenašel by se někdo,kdo by mi poslal model ČD Dgku5? Měl jsem ho v trainsetu,ale nějakým omylem se vytratil a na webu ho nemůžu nalézt.

PS:prosím admina nebo moderátora o vymazáni příspěvku viz vyše,nejdou mi odesílat zprávy z Mozilly ani Exploreru! Akorát z Opery.

Ahoj! Rád bych se zeptal všech, kdo máte zkušenosti s upravenými engy na X6X pro součinnost vlakové brzdy s EDB, zda máte s touto úpravou spíše pozitivní, či negativní zkušenosti. Dík!

Back
Nahoře