Vokýnko žádostí

Mělo ... ono to tam skutečně je:

image13.jpg

Akorát to nikdo nečte, stejně jako manuály u koupených výrobků.
Můžu to přidávat k informacím "Description" v .eng nebo .wag souborů u tvých modelů, které dds používají. Tak trochu se však obávám, zda vůbec někdo věnuje pozornost těm prvním pěti standardně zobrazeným řádkům v okně OR. A už vůbec si nedělám iluze, že většina klikne na šipku vpravo, rozbalí to a přečte si i zbytek za prvními pěti řádky.

Ahoj, jak to vlastně dopadlu s těma kotlema ČDC Zas. Kdyso se tu mihlo pár obrázků a nic víc, celkem by se hodily do aktivit. Kotle ČDC vlastně nejsou žádné a ty co jsou u BOBO, tak jsou spíš fikce, nikdy jsem je u nás neviděl. Já je dávám do pracovních vlaků. :)

Není žádný vhodný model. Například v Suchdole nad Odrou stojí jeden ČDC kotel, byla by i vůle jej nafotit, ale není model, který by se dal naskinovat.

No, Cargo je má, možná jich pár jezdí, ale není jednoduché je odchytit. Vím, že před nějakou dobou stály v Bohumíně, ale kde je jim konec teď...?

Logo ČD Carco se většinou objeví pouze tam, kde tyto kotle poskytuje k pronájmu. Vlastní teď prodali na Slovensko, to byl před půl rokem ten hroznej průser na Cargu. Problém pak bývá třeba v rozposunovávání na vlečku. Cargo nechce přistavovat cizí vozy, cizí dopravci zase nechtějí přistavovat vozy Carga, no je to mazec. Když chodím u nás na vlečce dohlížet na posun, to je boj. A běda, aby z nějakého vagónu něco upadlo. Hned se zjišťuje, kdo měl nebo neměl oprávnění vozy přistavit, na koho pak hodit případnou škodu.

Tak kdyby Dan nelpěl na ČDC, věděl bych o dvou soukromnících a jednom starším ČD. Vše Zas:
Určitě nelpím, tohle jse super, lepší než tam dávat ty Zas šedé a zelené z TBP, ne že by byly tak špatné, jsou popkatné své době, ale chybí jim ta patina z provozu. :-)

Logo ČD Carco se většinou objeví pouze tam, kde tyto kotle poskytuje k pronájmu. Vlastní teď prodali na Slovensko, to byl před půl rokem ten hroznej průser na Cargu. Problém pak bývá třeba v rozposunovávání na vlečku. Cargo nechce přistavovat cizí vozy, cizí dopravci zase nechtějí přistavovat vozy Carga, no je to mazec. Když chodím u nás na vlečce dohlížet na posun, to je boj. A běda, aby z nějakého vagónu něco upadlo. Hned se zjišťuje, kdo měl nebo neměl oprávnění vozy přistavit, na koho pak hodit případnou škodu.
Upřímně se přiznám, že právě kvůli tomuto a podobným excesům skončila moje obliba provozu ČD jeho rozdělením a natíráním všeho na modro-modro-šedo. Poplatné pro náklad i osobní. To ale ti bystřejší určitě postřehli.

A proto dělám aktivity ČSD a když ČD, tak kolem let 2004 - 2011, sem tam se pustím do novějších let, ale to ce se na dráze děje 2019 - 2020 mně vůbec přestalo oslovoat, hlavně zmatky se soukromými dopravci, sjednocení SJŘ do jakéhosi nepřehledného celku a spousta drobností, ale i do tě mám taky snad nějakou aktivitu situovanou. Je to ale spíš vyjímka, poběvač dohledat třeba nákladní vlaky v aktivitě ke hrabání se v papírech s neskutečnou dobou trvání, kdežto třeba v roce 2011 to najdu podle tratí a seznamů ND a NDSD.

Zdravím,
zjistil jsem docela nepříjemnou věc a to tu, že pro letošní rok se na tomto webu nevyskytují SJŘ.
Našla by se tu nějaká dobrá duše, která by mi, prosím, poslala v elektronické podobě SJŘ osobní dopravy pro toto GVD? Děkuji moc :)

To jest pravda, já když potřebuju nějaký konkrétní SJŘ musím na služební stránky SŽ a ještě do konkrétní aplikace KADR. Takže pro veřejnost téměř nemožné.

Back
Nahoře