Aktivity Dukostav

Dovolím si jednu obecnou připomínku,která mne napadnula při kontrole consistů k této aktivitě. S ohledem na skutečnost, že jsem na tento jev už narazil i u jiných aktivit bych chtěl podotknout, že jednotka řady 471 je obvykle složena z el.mot.vozu řady 471+vloženého vozu řady 071 a řídícího vozu řady 971. U některých aktivit a zrovna u této jsem objevil složení 471+071+471. Hypoteticky to asi může tak být, ale v běžném provozu se tato kombinace nevyskytuje.

Tak jeste zbyva udelat screeny upravit par consistu a bude venku Os 4968 Brno - Tisnov. Priste se odvazim udelat neco trochu delsiho.

Tvorba Os 4698 zrusena, myslim ze nikoho asi nezajima kratky osobak s motorackem, a tak jsem se pustil do vetsi sichty, tou je IC 1007 RegioJet. Mala ochutnavka formou obrazku
http://www.nahraj-obrazek.cz/pm-2133097389110.png
Vlevo je videt EC 171 Hungaria ktery ceka na odjezd.
Stav prace: Usek Praha-Pardubice uspesne projet, zitra se budu venovat trase Pardubice - Usti nad Orlici, a pokud bude cas tak to mozna jeste protahnu do Zábřehu na Moravě.

Tak po pár denním zpoždění jsem odeslal RegioJeta na test a jsem zvědavej, co na to Meda řekne. Každopádně doufám že budu moci co nejdříve vydat.

Os 5905 pro BP

Ahoj, včera jsem si zajel tvoji novou aktivitu pro BP (Os5905). Docela mě zarazilo, když jsem na trati mezi Kutnou Horou a Leštinou u Světlé potkal dva vlaky tažené stejnosměrnou elektrickou lokomotivou. Plus ještě otázka, proč v každé stanici uhýbáš osobák do boku, jednou nebo dvakrát je to docela fajn zpestření, že pořád nevidíš na návěstidlech jen volno, ale v každé stanici, kor když trochu doháníš zpoždění je trochu zvláštní. Jinak je aktivita pěkná a rozhodně tě nechci odradit od další tvorby, není ale na škodu se někdy dozvědět, co se ostatním na aktivitě nelíbilo. :-)

Stejnosměrná a střídavá trakce se dělí v Kutné Hoře hl. n.. Stejnosměrná směrem ke Kolínu s střídavá směrem k Brnu ;)

Vím, že bych asi měl mít jako aktivitář přehled, ale bohužel nevím kde všude je střídavá a kde stejnosměrná trakce :eek:

Naposled editoval moderátor:
dukostav napsal:
Aktivita: R 874 Rudolf Těsnohlídek
BIN: 1.7.00819
Verze tratě: BP 87.00
Projížděný úsek: Brno hl.n. - Česká Třebová - Pardubice - Praha hl.n. - Praha-Smichov
Délka jízdy: 3h 25min
GVD: 2011/12
Trainset: Přiložen = TBP není potřeba
Download: NOVĚ ZDE!!!

Všechny připomínky pište do vlákna.

Dobrý den,
Chci vyzkoušet aktivitu Rudolf Těsnohlídek. Trainset mám až na jedno: Trains\Trainset\362_165-3\cd_362165-3.eng
Co je toto za cestu?
Mám staženou někdy z minula \cd_362-165_hk\ , ovšem takový eng tam ani není. Mohu se zeptat, kde jste lokomotivu odpovídající této zápisové cestě stáhli? V tom přiloženém trainsetu to taky není. S pozdravem F.

To je zajímavé, tak ji zkus vyměnit v activity converteru.:eek:

Naposled editoval moderátor:
Chtěl bych zde jen říci, že končím s tvořením aktivit pro MSTS kvůli negativním ohlasům, hlavně se jednalo o málo trefikových vozů, slabý trafik v aktivitách byl aby si mohly zahrát i lidi na slabších PC. Pokud se někomu mé aktivity líbilo, (ale asi nelíbily) Může mi o ně napsat přes SZ nebo na mail dusakovacik@seznam.cz. ICQ: 610589638. Aktivity budu ale dále zveřejňovat na mém webu, jen ne zde na fóru. Dušan.

Proč tady pláčeš a zveřejňuješ, že končíš, proč si z těch ohlasů něco nevezmeš a nevylepšíš svá díla ke spokojenosti všech? Než si to nadatloval mohl si mít nejméně dva traffic vlaky vložené v aktivitě. Ono holt to nejde tak rychle jak by sis představoval a chce to trochu času, ovšem pro tebe je lepší poplakat nebo v jiném vlákně pomalu nařídit co má každý dělat.

Omluva za tu závěrečnou část předchozího příspěvku, spletl jsem si nick, ovšem zbytek platí.

Mohl by jsi mi pripomenout kdy jsem nekomu neco narizoval?
poison napsal:
Proč tady pláčeš a zveřejňuješ, že končíš, proč si z těch ohlasů něco nevezmeš a nevylepšíš svá díla ke spokojenosti všech? Než si to nadatloval mohl si mít nejméně dva traffic vlaky vložené v aktivitě. Ono holt to nejde tak rychle jak by sis představoval a chce to trochu času, ovšem pro tebe je lepší poplakat nebo v jiném vlákně pomalu nařídit co má každý dělat.

dukostav napsal:
Mohl by jsi mi pripomenout kdy jsem nekomu neco narizoval?
poison napsal:
Já do toho trochu vstoupím. Co jsem tak prubnul tvojí aktivitu R 874, mám k tomu jednu poznámku.
Tím, že jsi zvolil odstavené vozy jako loose consists, tím tu aktivitu moc zatěžuješ. Když to nepřipojuji, tak dávám odstavené vozy jako traffic. Já jsem dělal třeba jednu aktivitu měsíc, hrál jsem si s tím a výsledek vždy potěší. Ale každý jednou nějak začínáme. Nejsem vševěd, ani to o mě nikdo netvrdí. Ale pokud chceš, mohl bych ti poskytnout pár cenných rad.

Ahoj, taky si myslím, že není důvod házet flintu do žita. Co Ti tady ostatní vytýkají je pravda, ale žádný učený z nebe nespadnul. Je tady plno lidí, kteří v provozu pracovali nebo aktivně pracují a kteří Ti rádi poskytnou veškeré informace co budou vědět. U těchle kratších aktivit jako 5905 se na mě klidně obrať, projedu to, pošlu Ti připomínky a než se to zveřejní, dalo by se to do cajku.

Šnek napsal:
Je tady plno lidí, kteří v provozu pracovali nebo aktivně pracují a kteří Ti rádi poskytnou veškeré informace co budou vědět.
Bohužel to není pravda,ochotných je velmi málo.Mě se tenkrát ozval 1.

Srandik32: víš, ono nejde jen o ochotu, ale i o čas. Já testuji zatím 2 lidem a můžu říct, že opravdu mám co dělat. Testoval bych i dalším, ale čas jde proti mě. To opravdu není jen tak jednoduché.

Back
Nahoře