Aktivity Dukostav

Pavlík napsal:
Srandik32: víš, ono nejde jen o ochotu, ale i o čas. Já testuji zatím 2 lidem a můžu říct, že opravdu mám co dělat. Testoval bych i dalším, ale čas jde proti mě. To opravdu není jen tak jednoduché.

Pavlíku,já ale nemyslel testování ale pouze konzultace,dotazy z reál provozu,prostě odpověz kdo znáš.Kolik času zabere odpovědět na SZ?2 minuty?Jinak mě nemusíš vykládat o volnu,od 8.4. jsem nebyl doma a nejsem doteď.:twisted:

Tak jsem se rozhodl že přestanu trucovat, a pustím se do další tvorby. Právě pracuji na expresu 403 Silesia, je to sice na začátečníka dlouhá štreka ale v noci moc vlaků nejezdí, proto jsem si ho vybral :D, doufam ze se mi sem podari hodit nejake screeny z aktivity.

Já chválím tvé rozhodnutí, že jsi na slezině dal na nás a pokračuješ. Když budeš chtít něco otestovat dej vědět ;)

Ahoj, stáhl jsem si Těsnohlídka, a rád bych napsal pár dojmů.

Docela mě zarazilo, jak máš nastavený jízdní doby. Pravda, jezdím jako prase na hranici traťové rychlosti, ale do některých stanic jsem dorazil třeba s 5 minutovým předstihem. Dále pobyt ve stanici 3 minuty mi přijde hodně moc. Co mě však zarazilo je minimum trafiku. Pokud chceš dělat i aktivity pro slabší PC, tak si myslím, že by bylo lepší nejdříve vytvořit normální aktivitu a poté ji zredukovat i pro slabší PC a vydat obě verze. Pusto prázdná Česká Třebová nevypadal vůbec hezky. Jak se tu již píše, tak mám takový dojem, že jsem ještě pod střídavinou potkal stejnosměrku. Jako další negativum bych vypíchl používání omalovánek na trafiku, vedle kterého zastavím (viz. obrázek níže). Co se mi také nelíbilo, když jsem jednu a tu samou soupravu potkal 3x. Jedná se o tu 560.

[Nalinkovaný obrázek z externího úložiště již neexistuje]: [URL]http://www.q3.cz/images/60msts_1_tn.jpg[/URL]

Nebudu tady hodnotit aktivitu, kterou jsem sám nejel, není na to čas.
Každý děláme chyby a pokud jsou oprávněné, je třeba se z nich poučit.
Proto bych dukostavovi poradil, ať si najde svůj osobní spolehlivý tým testerů a to nejen lidí, co rádi jezdí, ale také tomu rozumí a tím nemyslím, že si myslí, že tomu rozumí.
Na nikoho a nic nenarážím,ale měl by to být člověk, který je zaměstnancem na železnici,tj z provozu.
Pak se minimalizuje možnost omylů.
Ale co bych vypíchl asi nejvíc, že se dobře radí neopakovat hnací vozidla, ale sám mohu konstatovat, že je někdy dost těžké se vyhnout kompromisům a nedat na náklad NeCargo (122,123.130...atd.). O osobní dopravě nemluvím, ale právě proto je tester (!!!spolehlivý!!!) vyslovená nutnost.
Je to každého věc, ale rozhodně myslím, že je dobré se poradit a nechat si poradit.
Na druhou stranu je zde upřímnost a dobře míněná rada a ne jen srážet.
Edie to samozřejmě nebude brát osobně.:)

To, že bych potkal 2 stejné loko, by mi nevadilo, pravda, třeba 2 kuřata by vypadaly divně, ale jinak ty tabulky nemáš šanci rozeznat ;). To větší problém je záměna systémů. Jinak držím palce v další tvorbě.

A co se mi líbilo, byla jízda za soumraku. To mě baví :).

U soupravy 560 je problém, že v současném nátěru je v MSTS pouze jedna. Takže holt nezbývá nic jiného, než duplikovat. A v okolí Brna tyhle housenky jezdí ve špičce co 30 minut, tak si stačí vypočíst, kolik jich člověk potká...

Vojtik: Pokud řešíš detaily u 560 025/026 jako třeba "obličej" na náraznících, tak bych řešil i počet zběračů - v msts má každá HV 2, kdežto v reálu již až na jednotky 001/002 a 005/006 (009/010 je na rekonstrukci) má jen 1 - v msts jako jednotka slovenská. Již delší dobu přemýšlím, že bych textury jednotky české dal na model slovenské. Škoda ovšem, že v msts není jednotka 027/028 v podobě do r. 2008 - "šedý vlk." Nemáte někdo k ní fotky?

Jak jsem napsal, některých vozidel je nedostatek, tak kritici buďte s aktivitáři shovívavější.:)
Ne vždy se podaří to udělat dle představ každého z Vás a vždy se najde něco, co jeden skousne a druhý ne.
Proto je dobře, že je aktivitářů tolik a každý si můžete vybrat to, co je Vašemu srdci a jazyku nejmilejší.

Cardous99 napsal:
myslim konkretne OS 9125 ;)
Aha, takze Os9125 se vytratil a asi z toho důvodu že když jsem začínal, tak jsem dával své aktivity k Midrafonovi, tudíž aktivita zůstala u Midrafona, ten ale pak změnil web a mé aktivity smazal protože jsem si už vytvořil svůj web, ale zapoměl jsem tam aktivitu dát. A v PC jí nikde nemám, takže se obávám že si ji asi neprojedeš :P

Back
Nahoře