Cinema 4D

RE: Otázka na kolegov modelárov a ladičov ...

Ano je. Či ti s toho pôjde aj export to už neviem.

Měl by být k dispozici export do formátu 3Ds. Ale je potřeba vyzkoušet, jak se k tomu postaví a zda to bude podporovat conv3ds.exe z MSTS.

Miran napsal:
Měl by být k dispozici export do formátu 3Ds. Ale je potřeba vyzkoušet, jak se k tomu postaví a zda to bude podporovat conv3ds.exe z MSTS.

Ja by som sa k otázke postavil takto: k čomu sa Candy pýta na Cinema 4D, keď ešte neukázal nič ani len vo free gmax-e, ktorý je pre MSTS primárne určený a takmer všetci sme začínali práve s ním a poniektorí ho dodnes s úspechom používajú

Naposled editoval moderátor:
Tax: jednoducha skúšam ktorý mi bude vyhovovať viac ... princíp je ten istý ale vlastnosťami sa lišia...

áno ... skúšal som Auto Cad 2012 plus nejake staršie , 3dsmax, sketchup, cinemu a ten dsmax či ako sa to volá.

Výhodou zavedeného programu ( gmax, 3ds a pod. ) je že je tu dosť členov, ktorí ich poznajú a vedia poradiť o ich chovaní a nastavení pre MSTS.

Candy: A komu tím prospěješ, co? Začni už řešit normální věci - vyrob nějakej skin. Tím bys měl začít. Naučí tě to základům. Na nich pak můžeš stavět dál ;)

Jinak mě moc netočte. Mám rýmu jako trám a jsem extrémně přecitlivělej. Pochopitelně umírám. Co jinýho chlap s rýmou může asi tak dělat :) Tak do chvíle než mě to přejde řešte normální veci nebo Vám vynadám!

CANDY napsal:
áno ... skúšal som Auto Cad 2012 plus nejake staršie , 3dsmax, sketchup, cinemu a ten dsmax či ako sa to volá.
CaANDY,Ja jsem začal v "kečupu" ,protože má češtinu,ale rozhodně doporučuji Gmax!

Tak nechám si poradiť skúsenejšími ... a budem viac sa snažiť učiť v programoch ktoré sú uvedené.
Miky945: to je v pohode :) veď je to len nick a tieš je sketchup lepší tým že je po česky ... lepšie sa v ňom robí.

Back
Nahoře