Bastard...

Jakou variantu EDB preferujete?

• Hlasovalo členů
    69
  • Ukončená anketa .
RE: Technika jízdy

Při vší úctě Dem, to ladění nemůže být reálné nikdy, za žádných okolností.
Buď to bude dobře udržovat rychlost nebo to bude mít "reálný" rozjezd, nic víc, nic míň.
S adhezí souhlasím, u 150/1 a 350 je nereálně nízko. S EDB nesouhlasím, chci mít samostatně ovládanou EDB; když brzdím průběžnou, součinuji si EDB ručně a nemám problém, je to věc názoru a ne, že je to na hovno!:roll:

dem napsal:
To moderátor ktorý to presunul : Ukáž mi prosím ťa v príspevku č.1 kde som čo porušil, alebo kde som niekoho napadol, alebo osočoval, že ste mi presunuli príspevok ???? A ukážte mi o čo je iný môj od Zbyňkovho, ktorý ste tam nechali ??? Koho si Vás zase Zbyňek zvesil s klinca?
Dem,musím s Tebou souhlasit.Myslím si že ani sto moderátorů na tomto fóru nepomůže,pokud nebudou dělat !!! nezávisle !!! to co mají!
A v tomto případě to dělájí zatím jen někteří a ty se zase někomu nelíbí,tak co je ve světě Dánském špatného???

Přesunul jsem to já, protože jsem měl pocit, že to jde mimo téma. Jinak nejsem ničí "posluhovač", to si prosím vyprošuji.

RE: [rozděleno] Technika jízdy

dem napsal:
... Opakujem, že Pikkova 371 je dobre naladená. Pôžitok s jazdy radenie stupňov je veľmi v pohode. ...
Dem, s tebou musím více než souhlasit, protože stupně sedí jak "prdel na hrnec"

RE: Technika jízdy

Pawlik napsal:
Při vší úctě Dem, to ladění nemůže být reálné nikdy, za žádných okolností.
Buď to bude dobře udržovat rychlost nebo to bude mít "reálný" rozjezd, nic víc, nic míň.
S adhezí souhlasím, u 150/1 a 350 je nereálně nízko. S EDB nesouhlasím, chci mít samostatně ovládanou EDB; když brzdím průběžnou, součinuji si EDB ručně a nemám problém, je to věc názoru a ne, že je to na hovno!:roll:

Reálne v rámci možností MSTS... a to ten Bastard jeden je :) 350 v rámci možností MSTS nie je....Smola. To čo si mi poslal je inak omnoho lepšie ako to originálne, ale nie je to celkom ono. Bolo by treba k tomu prisposobiť cvf....
Čo sa EDB týka tak je to na hovno. Keď už sa tu Zbyňek tak veľmi oháňa reálom, tak v reále sa pri priebežnom brzdení plní prevodník a nabieha EDB.....V reále nebrzdím priebežne a do toho si púšťam samostatne EDB aby to brzdilo lepšie...... :) To je tak v reále na 240-ke ale nie na 350-ke. Reál je EDB. To čo je teraz je unreál....Kritizujem len to čo sa v rámci možností MSTS dá urobiť reálnejšie. To načo MSTS nemá si nevšímam......

Takže dva hlavné problémy sú v ladení 350........1) radenie stupňov. (prispôsobiť podľa vzoru 371)

2) EDB.......funguje ako na laminátke. (Unreál....)

Zbyňek bol zvedaví na to čo sa mi tam vlastne nepáči. Nebola reč o tom že sa s tým budem babrať,. Stačí mi to v robote. Ale pokiaľ hocikto bude kedykoľvek tvrdiť, že to je naladené reál, tak nezostanem ticho.....reál to nie je ani zďaleka, a nedosahuje to ani možnosti MSTS....

Veď to ani nikto nepísal, akurát Ty si písal, že Bastard je reál. Možno je, možno nie, nikdy som na tom nešiel.

To ste tu už fakt všetci na palicu, alebo iba ja ? :) :) (pozor sú tam smajli.) Radenie stupňov je rovnaké aj na 131, aj na 371/372/DB180 aj na 350/150/151.......Hej ? Chápeme? Radenie stupňov je rovnaké. Na 371 je to naladené dobre. Toto treba preniesť na 350-ku a bude to hneď niečo iné....Samozrejme výkonovo sa to niekde určite bude líšiť od reálu 371 a bude sa to líšiť aj tým, že nejde spraviť serio/paralel... A keď sa toto technologicky dalo takto reálne spraviť na 371, tak to musí ísť aj na 350.....Už to viac polopatisticky napísať nedokážem. Technologicky je 371 od Pikka zvládnutá reálne. Sadol som za obrazný kontrolér ala klávesnica a zajazdil som si veľmi podobne ako v skutočnosti keď som na 350......Kdežto v MSTS na 350 ťukáš do klávesnice ako ďateľ a nikde nič.... (argument, že gamepad je pre mňa mimo mísu...) Ostatné som už spomenul. Najväčší klinec v oku je EDB....

Inak trklo tu niekomu to, že o odbornej stránke ladenia sa diskutuje v odpade? A v odborných častiach sa diskutuje viacej menej o odpade? Trochu je to na hlavu nie ?

Ja si dovolím súhlasiť s demom ohľadom EDB a hádam by ju bolo dobré zapracovať aj do všetkých X6X, či? ;)
Zbyněk by sa nemusel báť, že musí prerábať celý TBP. Mohlo by to byť robené formou zavesenia vzorových engov na web a kto by mal záujem tak by si ich stiahol a jazdil s nimi. Proste žiadne nanútenie a hádanie sa čo je lepšie.

Já jsem ochoten ty engy naklonovat a připravit do TBP, bude-li zájem. Ovšem jsme v Odpadu, takže to zřejmě vyšumí do ztracena...

Dem, EDB u 350 není unreal, je to kompromis. Když bude závislá na tlaku v H.P. nebude zase ovladatelná samostatně, je to věc názoru, který kompromis zvolit
a chápu, že každému vyhovuje něco jiného.
Že u 350 klepeš jako datel? Co je tedy na bastardovi reálné??? Ta charakteristika nebo to rychlé krokování stupňů? Abychom si to vyjasnili.
Zatím jsem měl pocit, že 350 haníš a 372 vzýváš jako vzor, kvůli chování, nikoliv kvůli rychlosti krokování.
A tím už končím, stačí, že mě serou v práci, ještě, abych se o nesmyslech dohadoval tady, když to všechno začalo jako dobrá věc.

EDB u 350 je unreal. Kompromis by bol, keby nebola aj samostatne ovládatelná. Takto je to len unreál. A o tom je škoda diskutovať. Tu vôbec nejde o to čo sa komu páči a čo sa komu nepáči. Jednoducho v reále je to tak a MSTS to umožňuje tak to má biť na tej mašine tiež tak. Akonáhle je to inak je to unreál....

U 372 vychvalujem krokovanie plus rozjazd. Takto by som si to predstavoval u 350.

A Pawlik to že ti nie je jasné o čo tu vlastne ide poďakuj moderátorom, ktorý dodrbali toto vlákno o sto desať. Totižto post kde je to úplne jasné o čo ide zostal v druhom vlákne......

Jestli se nemýlím, sváže-li se V MSTS EDB s průběžnou brzdou, nepůjde již EDB samostatně ovládat, je to tak?
Nebude unreal, že pak nebudu moci přibrzďovat soupravu prostřednictvím EDB na spádu?

Pokud MSTS umožňuje EDB závislou na průběžné brzdě s tím, že do ní lze zasáhnout i samostatně, pak je to pro mě novinka.

Back
Nahoře