Bastard...

Jakou variantu EDB preferujete?

• Hlasovalo členů
    69
  • Ukončená anketa .
Zbyňku RW sem neťahaj. Existuje addon, samozrejme platený kde je nastavená odporová regulácia a funguje aj prechod zo série na sérioparalel. Toto na MSTS nespravíš nikdy aj keď sa rozkrájaš. Takže si myslím, že tá uštipačná poznámka o RW tu aj môže skončiť.

Čo sa EDB týka v reále sa samostatnej EDB na 350 za jazdy ani len nechytám. Jedine kde to využijem je 240 a 263. U tej 263 je na to zvlášť kontrolér, čo je výhoda. Ale v MSTS ako si povedal kompromis, takže v MSTS je lepšie keď mi ta EDB ide tak ako má pri brzdení.......Vy si to len nechajte na ten dvojhmat a ja si to prerobím tak aby sa mne dobre jazdilo....350 už je takmer hotová. Už len naladiť silu EDB.

Prečo? Za to že je to platené ? V FS ke to takto funguje už veľmi dávno.....Chceš poriadne éro , tak si ho musíš kúpiť. (1500sk som vycáloval za MD-11 ku. Neľutujem. + technická podpora )

V RW to isté. Nejak ste si veľmi zvykli , že všetko dostanete pekne zadarmo..

Teď si také dovolím rýpnutí - je-li to v MSTS tak, že EDB závislá na průběžné brzdí současně se špalíkovou brzdou, tak to není krok k realitě, ale totální sci-fi. Nicméně uznávám, že je hezké, když vezmu za brzdič, nastopí vzduch do válců, chvíli se nic neděje a pak nastoupí i EDB. Ale s realitou to má společného určitě míň, než prázdné br. válce a EDB součinovaná dvojhmatem.
Ale ať si každý jezdí, jak chce.

Když už se tu probírá ladění i RW.. Jak a čím se spouští/vypíná ventilátor a chladič? V MSTS jsme to kdysi nastavili na přidání/ubrání výkonu s různými závislostmi na všem možném. Ale jak je to v reálu?
A neměl by někdo kvalitní záznam těchto zvuků? I pro MSTS

Pavlík:
toš si to zrobíme sami, zdarma a lépe.

Ja sa do RW nevyznám......Ale zišla by sa mi info o tom, ktorý údaj v engu hovorí o tom koľko brzdí vzduchom rušeň. Nie vlak, ale rušeň.

Zrazu nemá kto odpovedať na konkrétne položenú otázku? To tu bolo dvoj-hmatov a RW a čoho všetkého spomínaného a zrazu ticho.......klasika v tejto komunite....

Jacek: Tak u těchto strojů bohužel nedokážu poradit.

dem: Člověk by i poradil, kdyby tušil, o co má jít. ;) V tomto vlákně je to páté přes deváté. Aby se tu prase vyznalo. Kde jsou nějací moderátoři? :D:D:D

Nie. To je hodnota , ktorú keď som dal na nulu, tak aj tak sa ručička v manometri pohla pri brzdení. Chcem dosiahnuť to aby na HDV išla len EDB a BP. Aby pri priebežnom brzdení nešla vzduchová....

dem: Já jsem asi úplně blbej, ale jde ti o RW nebo MSTS? Z té tvé citace mi to jednoznačně nevyplývá...

Michal napsal:
... Kde jsou nějací moderátoři? :D:D:D

Ahoj Michale, tohle téma (flame) jsem s Taxem "aktivně vypreparoval" z jiného tématu, kde to už s původním tématem nemělo nic společného.
Přesunul jsem to do odpadu, a pak tu zde začali řešit EDB a podobný věci a zase to i s hádkami skončilo zde. Tak já už nevím, co má teda moderátor dělat....

Nie Edie v pohode. To čo sa tu rieši je v pohode. (Stupne sú uzavretá kapitola. To už poriešil Pawlik) To čo ste dali preč je tiež v pohode. Nemám krivého slova :) :)

Teraz tu riešime EDB.

co se EDB týče tak to mám nastavené takto, na nic lepšího jsem nepřišel (EDB funguje při průběžné, samostatně ne):

(tohle je konkrétně ze 162 037)
DynamicBrakesMaximumForce ( 140kN )
DynamicBrakesResistorCurrentLimit ( 715 )
DynamicBrakesDelayTimeBeforeEngaging ( 2 )
DynamicBrakesNumberOfControllerNotches ( 20 )
DynamicBrakesMaxAirBrakePressure ( 100 )
DynamicBrakeHasAutoBailOff ( 0 )
DynamicBrakesMaximumSpeedForFadeOut ( 100 )
DynamicBrakesMaximumEffectiveSpeed ( 50 )
DynamicBrakesHigherSpeedCurveExponent ( 1 )
DynamicBrakesEffectAtMaximumFadeOut ( 2 )
DynamicBrakesLowerSpeedCurveExponent ( 1 )
DynamicBrakesCutInSpeed ( 8 )
DynamicBrakesFadingSpeed ( 8 )
DynamicBrakesMinUsableSpeed ( 3 )

BrakesEngineControllers( "Independent, Train, Dynamic, Blended" )

Back
Nahoře