Používáte zastaralý prohlížeč. Ten nemusí zobrazovat tuto nebo jiné webové stránky správně. Měl(a) byste si jej zaktualizovat nebo použít alternativní prohlížeč.
Mé generaci, když nám bylo kolem 11 let, také jsme podobným způsobem tajně spolužákům domalovávali učebnice. Naštěstí tenrát nebyly mobily ani internet, jinak by po náporem tohoto umění musela spadnout síť.
Podotýkam, že je to len pre silné žalúdky. Decká, kua, serte na hrdinstvo a radšej sa hrajte s vláčikmi alebo zvieratkami. Alkohol je proti tomuto neviniatko.
Velebnosti, du blejt.
Tax: To video koluje internetom už dlhšie, po jeho zhliadnutí som bol hodnú chvíľu mimo. Ľudia až asi potratili aj posledné zvyšky zdravého rozumu, keď sú schopní do seba "napumpovať" takéto svinstvo...
Já jsem byl tudle nucenej jet kuli výluce autobusem. Ten idiot autobusák tam měl pověšenejch 10 voňavejch stromečků. Tím pádem to tam všude vonělo jak v hambinci a mě se po půl hodině už těžce zvedal žaludek. Podle výrazu ostatních lidí jsem na tom nebyl takhle blbě sám. Zbytek dne mě z toho blo blbě, takže za voňavý stromečky střílím..
„Pane Chmatavý, váš syn dnes zahynul při železničním neštěstí.”
„Jak je to možné, vždyť on nikam neměl jet?!”
„No taky nikam nejel, ale v hračkářství ukradl vláček a byl zastřelen na útěku.”
Já zase říkal ČSSD "Československé státní dráhy" Po litru vína už člověk nemá jistotu, jestli to S je tam jedno či dvě.
Ale jinak bylo zažité pro RVHP "ráno vyjedou ho**** přivezou".
Je už nějaký podobný výklad pro dceřinné současné seskupení EU ?