Něco pro zasmání

Zbyněk Šemora napsal:
Já zase říkal ČSSD "Československé státní dráhy" :D Po litru vína už člověk nemá jistotu, jestli to S je tam jedno či dvě. :D
Ale jinak bylo zažité pro RVHP "ráno vyjedou ho**** přivezou".
Je už nějaký podobný výklad pro dceřinné současné seskupení EU ? :D

U nás malo RVHP význam úplne iný.

Robte Vy Hovadá Poctivo.

Volakedy tie náhradné význami , mali význam podľa toho o akú skratku išlo. Dnes to je o ničom.... Taký ČSAD keď si čakal 20 minút na autobus v -20... a podobne. :) Dnes to chce byť za každú cenu smiešne a nenesie to žiaden význam......viď SSSR.

Ináč za bývalej NDR bol jeden atlét, tuším bežec, ktorý sa volal takisto, ale Manfred K.... Televízny komentátor s tým mal zjavný problém.

"Vlakoví pasažéři mnoha evropských zemí jsou už poměrně přivyklí na to, že bývají na podzim zpoždění vlaků svalována na napadané listí na kolejích."

Autor článku sa asi nikdy nesánkoval...

dem, pokud se nepletu, toto je (alespon pro nekoho) docela znama osoba. Tusim, ze ma i mnoho internetovych stranek, i stranku u tety wiki. Jedina skoda je, ze to je fiktivni postava. Jinak, kdyz jsem to videl poprve, tak mi to taky hned necvaklo.

Edie napsal:
... kdyz jsem to videl poprve, tak mi to taky hned necvaklo.

To máš tie slovné hračky. Ako napríklad: klekla před králem na kolena a zlíbala mu lemroucha

Tax napsal:
To máš tie slovné hračky. Ako napríklad: klekla před králem na kolena a zlíbala mu lemroucha

Jo, lemrouch, pak ještě výborný horolezec Boryš a staročeské jídlo zloboty :-)

:D
Edie napsal:
Tax: to jsem nepochopil

Lemroucha = Lem roucha - ( kráľovské rúcho / roucho ) taká biela obruba na kráľovskom plášti - pozri si nejakú rozprávku, napríklad Princeznú so zlatou hviezdou.

PS: A kopni do stoličky, nech ti nestojí na kábli

Back
Nahoře