Něco pro zasmání

Jasne, lem roucha (hermelina), ale nepochopil jsem ten vtip ci pointu vuci Ukolenovi. Do stolicky kopnout nemuzu, je pevne pripijena k podlaze vagonu :D. To vis, nasi jsou bohaty, tak mi koupili dlouhy vedeni :).

Na tom je nejpinkantnější, že ten lemrouch není jen tak nějaká slovní hračka. Autorem je jakýsi Jirásek je to ve Starých pověstech českých a majitelem toho roucha je Přemysl! :)

Mikuldo, máš to domotané -nejznámější český horolezec je Horyš a nejznámější český zemědělec je Boryš :D

Martens napsal:
Mikuldo, máš to domotané -nejznámější český horolezec je Horyš a nejznámější český zemědělec je Boryš :D

Nemám, horolezec je Boryš a pilný občan je (vlasntě byl) Čehona.

Mikuldo - copak ty neznáš jejich oslavnou píseň, kde je to přímo v textu? Boryš umí po skalinách, Horyš umí po lučinách .... :D

Martens napsal:
Mikuldo - copak ty neznáš jejich oslavnou píseň, kde je to přímo v textu? Boryš umí po skalinách, Horyš umí po lučinách .... :D

Keď už sme pritom, viete odkiaľ pochádzajú Slováci?
Nie?
No predsa zo Slovakofarmy Hlohovec.
A viete odkiaľ pochádzajú Češi?
Nie ???
Ani oni to nevedia, preto spievajú "Kde domov můj"

Martens napsal:

No vždyť to píšu. Horolezec je Boryš, protože umí po skalinách. A Horyše neznám, to bude buď jiná písnička, nebo by sis měl zopáknout text :D

A kde se zpívá o Čehonovi víš?

Tax: Přidám taky jeden otřepaný československý:

Co se stane, když bouchnou Jaslovské Bohunice?
Slováci budou zpívat "Kde domov můj" a Češi "Nad Tatrou sa blýská".:)

Michal napsal:
Tax: Přidám taky jeden otřepaný československý:

Co se stane, když bouchnou Jaslovské Bohunice?
Slováci budou zpívat "Kde domov můj" a Češi "Nad Tatrou sa blýská".:)

Pri tej príležitosti mi nedá povzdychnúť si prečo len nepostavili JE Kecerovce - vieš si predstaviť, ako by pomohlo, keby sa tam smažili istí neprisôsobiví spoluobčania, ktorí sa na východe Slovenska vyskytujú až v moc hojnom počte?

Existuje ešte ekonomickejší variant, ak by za plecháč zapojili ten nový riadiaci vozeň - nemuseli by robiť preprah :cool:

Aháá tááák :D lebo u nás som videl proti vtákom dávali také ihlove odliatky či čo to je aby tam nesedely potom boly mesta bez elektriky. :D

Jeden kameňák:
Na dveře bytu se ozve klepání.
Majitel bytu se zeptá, "Kdo je?"
Za dveřmi, "Tvá smrt."
Majitel bytu, "Běž do pr..le!"
Za dveřmi, "Dobře píšu si - rakovina prostaty!

Back
Nahoře