Něco pro zasmání

Zdravím,před lety tam měla sídlo firma u které jsem pracoval a tato situace tam byla běžná.Po silnici se tam občas někdo nevlezl.latich

Keby blbosť kvitla, tak Arborétum Mlyňany je oproti tomu borcovi len trošku väčší kvetináč......

Na to že před 5 dny ještě nevěděl, jak pracovat s editorem aktivit... :D
Ale možná se jen nesprávně vyjádřil a trochu popletl text. Dá na účet každému 50 korun, kdo mu aktivitu otestuje a eventuelně opraví chyby. To by už bylo košér :D

Rybkins napsal:
Nemůžu, fakt tenhle "kanec" má dost!! :D:D
Tak toto mne opravdu pobavilo, nad tím se dá jen zasmát. Pokud by dotyčný chtěl vydávat aktivity komerčně, tak by si musel sám vymodelovat vozy, nebo se domluvit s někým, kdo by vozy vymodeloval a to samé platí o trati. Takto to funguje například v Německu. Ale nabízet aktivity s free modely a požadovat za ní peníze, tak to už je taková drzost, která hraničí až s hloupostí, nad níž se můžu jen smát. To samé platí o screenech k oné aktivitě a slátaninou vozů z období jak ČD, tak ČSD. "Pán aktivitář živnostník" prostě plete hrušky a jabka do jednoho pytle a za sebe mohu říct, že bych tuto aktivitu v takovém podání jako na oněch screenech nejel ani zdarma.
Dan

Jo Dane však se nás tam pobavilo více. "Mistr" zjevně neumí udělat ani screeny, nakonec jsem chtěl napsat, aby mi ji poslal a už to vidím v editoru v HK jen fialové loose consists. Ale pokus to byl dobrej :D

A jeje, tento mistr se dostal do povědomí modelářů svými vysoce kvalitními modely, které vypadaly jako zlité litrem černé barvy. Říkal tomu profesionální patina :D a taky to nabízel za velké peníze. Fotky svých výtvorů dával na K-report i několikrát za den, ranní focení, dopolední focení, polední focení...
Nakonec mu to pár napálených omlátilo o hlavu, zejména po tom, když ty "modely" posílal poštou jen v krabičce modelu a ono se to pochopitelně rozbilo. Na modelářském fóru vzniklo vlákno "Podvodníci mezi námi", tím to skončilo

By mě zajímalo, jestli se najde nějaký blb, co mu na to skočí. Nejvíc mě pobavilo, jak tam psal o tom, že na tom dělal den a noc a že aktivity mají plno křižování atd. To nevím, co by si účtovali někteří, kteří na aktivitách dělají měsíc.

Teď jsem to sem chtěl taky dát. Hodně mě to pobavilo, ona i ta "Rozřízlá výměna" je opravdu vtipná :-).

Ešte dobre, že tento príspevok neskončil v rubrike "Nehody". Zase sa potvrdilo, že opilci majú šťastie ...

Back
Nahoře