Něco pro zasmání

Zbyněk Šemora napsal:
A pak si kupte BIO pohnojenou zeleninu, pokud někdo byl zrovna na záchodě :D
Hygiena tedy nic moc.
Možno majú na záchode tabuľku: Zákaz používať WC v stanici a na trhu.:D

Jinak tato možnost použití záchodu se mi vybavila, když na nějakém videu se předváděl mladík, že si lehne mezi koleje a nechá přejet vlakem. Že je to prý velký adrenalín. Ale kdyby dostal přímý zásah do obličeje něčím hnědým a nevoňavým, pak by maximálně mohl si protřít oči a poznamenat "ten vlak si to ale se**" :D

Zrovná hrám aktivitu Šohaj, tak som si o tomto vlaku chcel niečo pozrieť. Stojí zato si prečítať aj popis a komentáre k videu.

To je v pohodě a ještě normě.
U Peček je Píčova hora podle historika Píče.
Netuším, jak se s takovým příjmením žilo, ale možná to tenkrát nikdo neřešil.

Jak si takovej historik Píč mohl něco pamatovat, když měl takový příjmení? Nebo pil vodu? :D

Měl jsem spolupracovníka v práci a měl příjmení Jebavý... Nechtěl bych se takto jmenovat. Ještě že jde příjmení změnit.

No když jsme u těch příjmení, asi před rokem se mnou točil jistou reportáž do polské TV, režiser Těšínského divadla, který má příjmení Kokotek. Je to fajn chlap ale někteří kteří ho neznají ho odsuzují už jenom kvůi tomuto příjmení.

Já si zase vzpomněl na vtip:

Do práce nastoupí nový šéf a představuje se: "Jmenuji se Kot, pro ty koktají jsem Dušan."

zbynda napsal:
No když jsme u těch příjmení, asi před rokem se mnou točil jistou reportáž do polské TV, režiser Těšínského divadla, který má příjmení Kokotek. Je to fajn chlap ale někteří kteří ho neznají ho odsuzují už jenom kvůi tomuto příjmení.

Jo někteří lidé jsou hloupí.
Ale někdy to příjmení je opravdu vtipné. Můj učitel TV na ZŠ měl taky pěkné příjmení Žalud, ale nemohu si vůbec vybavit, že bychom jsme se mu smáli.:D
Je to už dlouho. Fuj...:D Mládí vpr*** a do důchodu daleko.

Pavlík napsal:
S tím Žaludem - nás zas učil kdysi profesor Žaludek. Ale to zas není tak hrozné.

Tak pokud se jeho sestry a bratři nejmenovali Bachor, Čepec, Kniha a Slez, tak to ještě jde.:)
Být Žaludem v dnešní době a na základce, zaplať Bohu, že jsem, co jsem.:oops:

Naposled editoval moderátor:
Zbyněk Šemora napsal:
To je v pohodě a ještě normě.
U Peček je Píčova hora podle historika Píče.
Netuším, jak se s takovým příjmením žilo, ale možná to tenkrát nikdo neřešil.

Zbyňku ten kopec se jmenuje Pičhora a bylo tam nalezeno jedno z největších žárových pohřebišť - viz. článek ZDE. Ale s tím historikem máš pravdu. Přece jenom bydlím v Pečkách, tak jsem musel zareagovat.

Já bych o té hoře nevěděl, ale jeden můj bývalý parťák je z Peček a za svých časů jsme podnikali cyklovýlety po vlastech českých, ale také mě provedli po okolí Peček. A jeden z výletů byl právě na Píčovu horu, tak mi to prezentovali. Pamatuji si, že Píč tam má památník. Ale to už je víc než 20 let. Vlastně ještě za komančů.

Ahoj taky přidám,něco,a já si říkal co tam dělá průvodčí vždy když obejde lidi a jde a za fírou dopředu v regionově :D. http://a2.sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-ash4/401559_301766233202273_100001066975246_842122_335115532_n.jpg

Back
Nahoře