Něco pro zasmání

Navíc je to dost hrůza a v tom druhém videu se dokonce dva řidiči dopustili dopravního přestupku. No ale přeskočme na druhou stranu hudebního spektra. Tuto je taky dost hrůza ale alespoň mi začátek vykouzlil přívětivý škleb na tváři ;)

Nechcete se někdo také přihlásit ? :D

NABÍDKA VEČERNÍCH KURZŮ PRO MUŽE....:-
1. Jak zalévat květiny za oknem. Prezentace a diapozitivy.
2. Toaletní papír. Roste sám od sebe v držáku? Diskuse u kulatého stolu.
3. Dá se při močení vyhnout mokré podlaze? Skupinové cvičení.
4. Základní rozdíly mezi podlahou a košem na špinavé prádlo. Počítačová prezentace.
5. Neumyté nádobí. Doletí samo po večeři do dřezu? Videoprojekce s příklady.
6. Ukrýt ovladač nebo nechat i ostatní, aby jej používali? Nemoderovaná diskuse.
7. Klíče od auta a jiné drobnosti. Jak hledat ztracené věci bez ječení a obracení domu vzhůru nohama. Otevřené fórum.
8. Zdravověda. To, že partnerce přineseme květiny, nemá negativní vliv na naše zdraví. Meditace.
9. Jak se stát ideálním společníkem při nákupech a při tom, když žena řídí auto. Relaxační techniky, dechová cvičení.
10. Opravdoví muži se zeptají na cestu, když zabloudí. Svědecké výpovědi.
11. Jak bojovat se zakrnutím mozku a zapamatovat si manželčiny narozeniny a výročí svatby. Šoková terapie...

Zdravím,
dnes jsem s prckem podnikl výlet do Beskyd /pěkně po svých z Horní Lomné do Mostů u Jablunkova,cca.12 km/ a cestou zpět ocenil staré dobré "stykové" koleje. V Sakmarově údolí /úsek Louky nad Olší - Karviná-Darkov/ totiž ratolest usla uspána zvukem pravidelného klapotu kol našeho panťáku /460 009-010/ a já tak měl klid na vstřebávání výletových zážiků.Přůšvih byl ale v Bohumíně,kde bylo nutné dcérenku z vlaku vynést pro absolutní neschopnost nastartování jejího řídícího "systému".;)

ad187210da96c891c8e1d8c9117883e3.jpg

a6cd26b3ab9b60756ca0bfe4438acfc6.jpg

David

Naposled editoval moderátor:
Jo staré dobré 460. Tak geniální sedačky už nevymyslí nikdo. Za těch několik let co s tím dojíždím každý den, tak už jsem je hódněkrát využil k lehkému dospání :D
No bohužel, pomalu jim budeme bo od jara 2013 většina vlaků vedená pouze 471.

Naposled editoval moderátor:
Pěkný den,
jo jo, můj oblíbený klip od The Chemical Brothers. Doporučuji zhlédnout Believe, Hey Boy Hey Girl a The Salmon Dance. :D

Proč mám pocit, že ve všech těch klipech jsou hlavní hrdinové na drogách?

Nejsou na drogách. Jen mají neotřelé bizarní klipy, které se hodí k jejich druhu hudby. Nejdřív si o nich něco přečti. ;)

Jo, rybičky jsou super, tenhle jsem neznal. Jinak v Galvanize se objeví (na plakátě na ulici). A nejlepší psycho je asi Let Forever Be.

Můj nejoblíbenější je Believe. Jak ho honí svařovací automat. To je psycho jak prase. :D

Dnes v jedné bohumínské školce ...

paní učitelka :
"Pane Hájku,že jsem tak zvědavá,máte auto ?"

pan Hájek :
"Ano,manželka si ho pořídila před svatbou.Já mám na starosti jen mytí,opravy a doplňování veškerých provozních kapalin :D,proč ?

paní učitelka :
"Víte,Anežka mi i dětem tvrdí,že už umí řídit nějakou Bertu a mi se moc nechce věřit tomu,že by jste dali autu takovou přezdívku."

pan Hájek:
"No,s tou Bertou je to trošku složitější.V každém případě si ale Anežka nevymýšlela.Nashledanou."

David

A počkej, až se tě učitelka dějepisu ve škole zeptá že například slyšela při hodině řeckých bájí, že anežka ovládá Hektora.:D:D:D:D:D Krakena už asi nezvládne, toho už dohromady nikdo asi nedá.:D

Dan J. napsal:
A počkej, až se tě učitelka dějepisu ve škole zeptá že například slyšela při hodině řeckých bájí, že anežka ovládá Hektora.:D:D:D:D:D ...

Osobně se spíše těším na reakci kantorky přírodních věd - "Anežka nám tvrdí,že umí řídit Kocoura krátkým čumákem napřed". A to bude /bude-li se dařit/ za několik měsíců samozřejmě pravda.;)

David

Učitelka v mateřské škole cca v roce 1987: "Poslyšte, ten váš Pavel má až chorobně bujnou fantazii. Měli byste s tím něco udělat. Když nám tvrdil, že jezdí s nějakou dvouproudovou elektrickou lokomotivou, tak to jsem ještě brala. Ale dneska zcela vážně tvrdil, že ji i uzvedne!" No byla to jeho oblíbená modrá ES499.0 velikosti H0.

Back
Nahoře