Něco pro zasmání

David Hájek:
Neříkal jsi, že si pořídíš tu T448 ze Slovenska za vyvolávací cenu 100€? :-D :-D

Dan J. napsal:
A počkej, až se tě učitelka dějepisu ve škole zeptá že například slyšela při hodině řeckých bájí, že anežka ovládá Hektora.:D:D:D:D:D Krakena už asi nezvládne, toho už dohromady nikdo asi nedá.:D

Škoda, že už "neosedlá" Kyklopa :D

David Hájek napsal:
Dnes v jedné bohumínské školce ...
paní učitelka :
"Víte,Anežka mi i dětem tvrdí,že už umí řídit nějakou Bertu a mi se moc nechce věřit tomu,že by jste dali autu takovou přezdívku."...

No to buď rád, že Anežka nepozná ostatné prezývky Berty. Paní učitelka by sa asi moc divila, keby jej Anežka vykladala že riadi nejakú ceckaňu :D

Vrbam napsal:
David Hájek:
Neříkal jsi, že si pořídíš tu T448 ze Slovenska za vyvolávací cenu 100€? :-D :-D

Chtěl jsem dát 101 euro,ale stroj má prý naježděno jen několik tisíc kilometrů a tak v "bazaru" určitě přetočili tachometr a tak mám o takové koupi pochybnosti.Banda jedna.;)
Ale pultík by se za tu cenu hodil,to je pravda.:rolleyes:

David

Beru komplet i s pultem, ale kde to ustájit. Mmch bonus je, že tomu nemusíš měnit od 1. listopadu kola :D

Tohle video znám a vždy když sem se chtěl zasmát tak sem si ho pustil :D Nejvic mě fascinoval ten ležící s tou dekou :D

Kdybych měl jet tímto vlakem, tak mi asi ujede, protože se do té pohádky zaposlouchám, usnu a nestihnu nastoupit :)

To sedí... Elefantem jsem minimálně dva měsíce nejel. Nic proti Panťákům, ale ono to každodenní drkotání člověka rychle omrzí - aspoň, že dobře topí. Když jste zvyklí na pohodlný a tichý Ešus. Škoda, že 460/560 mají jen dva nástupní schody. Lezete do něj jako do tanku. Máte nějakých zpráv ze zbytku republiky, co se týče provozu a poruch v zimním provozu řady 471?

Pesimista vidí v tunelu tmu.
Optimista vidí světlo na konci tunelu.
Realista vidí světla vlaku.
Strojvůdce vidí tři debily na kolejích.

Back
Nahoře