Něco pro zasmání

Zdravím,
vy to hoši možná nepamatujete, ale přesně takovéto grafické řešení měly v letech osmdesátých (a možná i dříve) "poplastované" ubrusy. Takže pro mě - solidní retro. ;)

A ještě půl hodiny stará příhoda z výtahu ...

"Kampak to bude sousede ?"
"Do sedmičky, děkuji."
"A co to nesete ?"
"Brzdiče."
"Aha, a co to váží ?"
"Asi čtrnáct kilo jeden."
"A to asi nebude do bytu, co ?"
"Ne".
"Hmm, tak nashle."
"Nashledanou".

Jen doplním, že se v jedné ruce k montáži optického snímače otáček nesl brzdič BS 2 pro ostravský vůz 452 013 a v druhé BS 2-jka z Berty coby vzor. :oops:

David

Naposled editoval moderátor:
Sedí pán v restauraci, má před sebou diplomatku, občas ji otevře, nahlédne do ní, povzdechne si, objedná si koňak. Když už si takhle objedná koňak potřetí, číšníkovi to nedá a zeptá se:“Co to tam máte?“ Pán otevře diplomatku a v ní je malinkatý tenisový kurt, na něm hrají malinkatí panáčci tenis, malinkatý rozhodčí na empajru to řídí.“To je hezký, říká číšník. Jak jste k tomu přišel?“"Ale, našel jsem nějakou flašku, přetřu ji, a vyleze džin, že prý mi splní každé přání.“"Ale to je bezvadný! Máte tu flašku? Můžu si ji na chvíli půjčit? Za tři koňaky!“Pán přikývne, číšník donese tři koňaky, dostane flašku, přetře ji a objeví se džin:“Co si přejete, pane?“"Chtěl bych mít lokál plnej doláčů,“ řekne číšník.Lup! Zableskne, džin zmizí a lokál je plný koláčů.“Jak to?“, obrátí se nechápavě číšník na pána. „Já chtěl dolary, doláče.“Pán smutně přikývne:“A tak je to se vším s tím troubou nedoslýchavým. Copak si myslíte, že jsem chtěl třicet centimetrů dlouhý tenis?“

Omlouvám se, nechci sem v žádné případě tahat politiku, ale tento příklad kouzla českého jazyka (titulek na Novinkách.cz) mě fakt pobavil:

Schwarzenberg u Zemana: Probrala se Nečasova vláda i velvyslanec v Rusku

Škoda, že se toho nedožil Pan Werich! :D

Když už jsme u té politiky, doporučuji díl Show Jana Krause z ledna. Hostem je imitátor (herec) Petr Jablonský

Dokonale imituje hlasem i gestikulací např:

Víta Bártu: 9:25
Zemana: 10:32
Schwarzenberga: 12:30

Nedá se mu odepřít herecký talent a dokonalá schopnost ''vžít se do jiné osoby'' :D :D

V 842035 nejaky vtipalek upravil u dveri klasicky napis "neotevirejte dvere dokud vlak nezastavi" na "otvirejte, vlak nezastavi" :D

Pěkný den,
ještě mne tak napadlo, když jsme tady nedávno řešili tu hudbu, jestli znáte Michaela Buriana. Předpokládám, že tady vás asi moc není, kdo posloucháte House/Electro. Michael před několika lety "remixoval" Vltavu od Bedřicha Smetany. Myslím si, že Michael Hejč zahrál sólo na housle této hudebně nelehké písně opravdu krásně (mimochodem abyste neřekli, mám hudební sluch - 10 let zobcová flétna, 4 roky keyboard a 2 roky klavír). Na YT je verze s hudebníky hrající ji na nějaké akci. Zní to s prominutím jako vrzání Edy Součka v Obecné škole.

Klip:

Interview:

Tak jsem dneska dostal v mejlu tuto vetu:
"Pesimista vidí v tunelu tmu. Optimista vidí světlo na konci tunelu. Realista vidí světla vlaku. Strojvůdce vidí tři debily na kolejích." :P
Dan

Back
Nahoře