Něco pro zasmání

Ostatně, za určitých okolností funguje "ARR" i na dalších řadách vozidel, jen v tomto případě je potřeba k tomu občas živák zmáčknout :) :p :p :D
f90dbab2033dbff6e5b77cbb4f396743.jpg

U zpovědnice:

Starší Ital vstoupil na předměstí Rimini do kostela, poklekl u zpovědnice
a když kněz otevřel okénko, spustil:
"Otče, za druhé světové války krásná mladá židovská žena zaklepala naléhavě na moje dveře a prosila mě, abych ji ukryl před fašisty. Tak jsem ji schoval do podkroví.
Kněz se podivil: "To je ale něco úžasného, z toho se nemusíte zpovídat".
"Otče, ono je toho víc, co mám na srdci... Ona se mi za to začala odvděčovat sexem.
Bylo to několikrát za týden a o nedělích a svátcích i dvakrát.
Kněz na to: "To bylo dávno a oba jste se tím vystavili velkému nebezpečí,
ale dva mladí lidé na základě těchto okolností mohou slabosti těla snadno podlehnout. Jestliže toho upřímně litujete, je vám odpuštěno".
"Děkuji vám otče. Bylo to opravdu velké oslabení mého svědomí."
Ale mohu mít ještě jednu otázku"?
"A jakou?" ptá se kněz.
"Mám jí říct, že už je po válce?"
Kněz se chvíli zamyslel a pak jen pokrčil rameny:
"Pokud je ještě k světu, š...., vaří, pere a uklízí.....já bych mlčel."

To vše už tu bylo, o čichových kanálcích pro TV se uvažovalo už v 70 letech, ale vývoj byl zastaven kvůli předpokládané zdravotní závadnosti. Ono totiž bychom ke každé TV museli mít navíc výkonnou rekuperační jednotku. A takový přenos z kravína by byl docela ostrý. A v případě reportáže z chemické výroby by musely být čichové kanálky vypnuty.

Poklad se nemusí hledat Googlem, některé výroky na Fóru jsou hotový poklad a je třeba zachovat je pro budoucnost. Nakonec na naší Filosofické fakultě vznikla už před cca 5-ti lety speciální sekce pro schraňování moudrostí z fór a tehdy se rozvíjejících sociálních sítí s tím, že nikdy nevíme, zda některý z těch současných mudrlantů se nestane významnou osobností. A pak budeme moci čerpat z tohoto archivu jeho minulé výroky sloužící podle potřeby k jeho podpoře či k zesměšnění.

Po příchodu z práce domů ...
Mamka :"Taťko, co jsi včera s Anežkou zase vyváděl ?"
Taťka : "Pročpak ?"
Mamka : "Protože dnes řekla své první "R"."
Taťka : "Tak to je dobře, ne ? A jaké to bylo slovo ? "
Mamka : "Strojvedoucí."

:D

David

VáclavS napsal:
To vypadá na stejný problém jako u tohoto motoru.

Ano, motor začne místo paliva nasávat a spalovat mazací olej. Jediná možnost, jak ho zastavit, je ucpat sání. (nebo počkat, až vyletí ven kliková hřídel)

E499_2002 napsal:
Rusáci. K tomu není třeba více co dodat. Ani se to nedá nijak omluvit...

Jasně, oni to totiž dělají schválně.

Naposled editoval moderátor:
... a my se jim alespoň zasmějeme, jací jsou to hlupáci, a popřejeme svému egu, o kolik jsme lepší. Paráda.:roll:

Back
Nahoře