Něco pro zasmání

Jede ve vlaku dáma a s ní v kupé sedí dobře oblečený pán z Ostravy. Když už jedou nějakou chvíli, zeptá se dáma: "Kam jedete, pane?" "Do Prahy" zní strohá odpověď. Po nějaké době se dáma zeptá: "Smím se zeptat, co Vás táhne do té Prahy?" "Lokomotiva, ty píčo." :D

Něco jsem hledal ve starých emailech a tohle na mě vypadlo:

DOTAZ :

Dobrý den, loni jsem provedl upgrade PŘÍTELKYNĚ 1.0 na verzi MANŽELKA 1.0 a nový program nečekaně spustil proces DĚTI, s mimořádně velkou spotřebou paměti a systémových zdrojů. V manuálu není tato funkce zmiňována. Mimo to Manželka 1.0 také zasahuje do ostatních programů a natahuje se už při bootování systému. Ostatní programy, jako například Noční Poker 10.3 a Pivo 2.5 od té doby přestaly fungovat, při jejich spuštění se systém zhroutí. Zdá se, že Manželku 1.0 nemohu odstranit ze systému, jelikož nemá funkci remove. Uvažoval jsem o návratu k Přítelkyni 1.0, ale restore skončil neúspěšně a systém byl zablokován. Můžete mi někdo poradit?

ODPOVĚĎ:
Vážený uživateli, toto je velmi častý problém. Mnoho lidí ! přechází z Přítelkyně 1.0 na Manželku 1.0, domnívajíc se, že je to jen neškodný upgrade. Ale Manželka 1.0 je operační systém navržený tak, aby sám spouštěl ostatní aplikace. Nepouštějte se do instalace! Dodatečné odstranění Manželky 1.0 vede k vážnému poškození systémových zdrojů. Někteří se pokoušeli instalovat Přítelkyni 2.0, resp. Manželku 2.0, ale narazili na více problémů, než v původním systému. Jiní zkoušeli spouštět Přítelkyni 2.0 paralelně na pozadí. Bohužel, Manželka 1.0 detekuje přítomnost Přítelkyně 2.0, což zapříčiňuje konflikty s následným kolapsem systému. Jediná možnost, jak se vyhnout problémům, je vůbec neinstalovat software Manželka, ale používat jen verze Přítelkyně. Verze Přítelkyně 1.0, 2.0, 3.0 atd. jsou navzájem kompatibilní,
dokonce se mohou provozovat paralelně. Nyní je již pozdě, můžete
však varovat své známé.
Ještě varujeme: dejte si pozor na nedokumentovanou parazitní instalaci virového programu Tchýně 6.4

:D

Pěkný den,
už dlouho zde nebylo hudební téma, proto vás obšťastním jedním kouskem. Přečtěte si komentáře, u těch se vždycky nejvíc směju. :D Asi sem v brzké době opět nahodím pár trochu kontroverzních klipů. Naposled jsme tuším skončili u The Chemical Brothers - Believe. :D

Tak to já měl na novináře štěstí. Byl mi dokonce zaslán i text reportáže s tím, že mám opravit případné nepřesnosti typu zatáčky-oblouky či semafory-návěstidla. ;)
Hoši to měli slíbeno od podzimu 2012, tak jsem je pozval ... :rolleyes:

Srandičky, srandičky (od 11:30)

David

Michal napsal:
Taxi, však ty budeš za chvíli taky. ;-)
Až ma nevystrihnú :D Možno sa im nezmestím na obrazovku. Ale z toho, čo som v náhľade videl, tak mi pripadalo, že tam vidím Jula Satinského :D

Něco z netu: Jede vlak, najednou z ničeho nic vylítne z kolejí, valí to do pšeničného lánu, ven z pšenice, valí dál do kukuřice, ven z kukuřice, valí na louku, až konečně zastaví. Policie byla alarmovaná k vlakovému neštěstí. Přijedou na místo činu, několik raněných, strojvedoucí v mírném šoku, škoda pěkných pár miliónů. Začnou vyslýchat strojvedoucího, co se stalo: Proč jste vykolejil? Na kolejích stál cikán. Ohrozil jste tolik životů, způsobil velké materiální škody... Člověče, to jste ho nemohl raději srazit? Já jsem chtěl, ale on utíkal, nejprve do pšenice, potom do kukuřice.

Jak byl ten kameňák, jak se baví dva strojvůdci? "Dneska v noci se mi zdál sen, že vezu rychlík. Probudil jsem se a byla to pravda."

Tak nějak to bylo. Dával to zde tuším pan Šemora.

E499_2002 napsal:
...Jede vlak, najednou z ničeho nic vylítne z kolejí, valí to do pšeničného lánu, ven z pšenice, valí dál do kukuřice, ven z kukuřice,...
Mě se bohužel zdají často takové sny. Řídím si svůj vlak a je úplně normální, že se jezdí i mimo koleje, pak se zase najede na koleje a tak dokola. To je základ každého snu, pokud jezdím vlakem. A naposledy jsem takto jel s jedním mašinfírou, který to sunul někam po louce z prudkého kopce a já na něj volal, co blbne, vždyť tam není trolej a nebudeme moci vyjet . Tak jsme zkusili po zastavení soupravu vytlačit vlastní silou, ale jak to dopadlo netuším, protože jsem se probudil.
A takové přihlouplé sny se mi zdají od té doby, co jsem skončil na dráze. Já si ty noční šichty snad nechám proplatit. Alespoň režijku by mi mohli dát. Když už člověka práce na dráze takto poznamenala. :) :) :)

Jo, to znám.
Nejdřív se mi zdálo o nebrzdících soupravách, které se pomalu a nezadržtelně pohybují.
Pak jsem ve snu projel Stůj.
Pak jsem ve snu přeskákal výkolejku.
Pak jsem ve snu projel šturc.
A dneska nějaký koleje ve snu vůbec nepotřebuju a spím naprosto klidně. ;)

Jo, stůj už jsem taky projel, pak jsem prásknul do vozů tak, že vyskočili, k tomu jsem přejel pár lidí, takže vím, o čem je řeč. Je fakt, že nebrzdící soupravu jsem měl taky :D.

Back
Nahoře