Něco pro zasmání

Jedno špionážne foto: @Pikku a @Deterio pristihnutí pri čine :p Krkavčí otec odsunul deti dedovi aby mohol debatovať s Pepínom. Nie je miesta na svete kde by Deterio nebol a kde by ho niekto neodfotil ;)
Z fotografie to možná tak nevypadá, ale nedebatuji jen s Deteriem, nýbrž s panem Dlabajou, kterého seznamuji se skutečností, že zrovna Švestková dráha je pěkně zpracovaná i v TS201x včetně originálních nádražních budov z dílny PiLoW Inc. .
20171104224443_1.jpg20171104225439_1.jpg20171104230303_1.jpg

Taká "švestková" dráha by bola isto pekná aj v OR. Možno keď bude TS xxxx opäť za babku tak si to predsalen kúpim.

Taká "švestková" dráha by bola isto pekná aj v OR. ...
!OT! Tak to jistě, rád bych byl za ní i já. Stačil by ten úsek mezi Čížkovicemi a Libčevsí, ten je krajinově i profilově velice zajímavý. Ale jak známe, nejsou lidi a co si neuděláš sám nebude. Nádražní budovy jsou hotovy Čížkovice, Třebenice, Třebenice město, Třebívlice, Podsedice a Libčeves. Daší stavby by nemusely být samozřejmě problém. !Konec OT!

Kto je autorom tých budov @Pikku ?

EDIT: Stretávanie mimo slezín je pekná vec, ono to na slezine človeka všetko nenapadne. Keby taká koncentrácia komunity ako v čechách bola na východe v mojom rajóne, tak som odfotený furt aj ja :D

K vzduchem chlazeným motorům jsem se v životě ještě jednou dostal:

Image (2).jpg

Dlouho jsem si ho ale neužil. Kompaktní dvoudobý vzduchem chlazený řadový dvouválec (zkušebně vybavený pertinaxovým karburátorem a radiální cirkulací oleje) pracující na principu náhodných výbuchů, byl celkem spolehlivý, pružné duroplastové prvky karoserie odrážely lesní zvěř do velikosti zdatného srnce a vnitřní prostory vozidla umožňovaly i pohodlný nocleh. Jenže celé vozidlo přestalo držet pohromadě, když uhnila "Schwalbe"! :-)

Toto dokáže každý idiot.....Ale zahrať koncert tak aby bolo ticho a ľudia premýšľali , nato treba talent a IQ.

Tyhlety kapelky se vyskytují již hoooodně dlouho, když je někdo debil, tak je prostě debil, ale když si chce někdo zničit svůj nástroj jeho věc.... Asi si myslel: "že je to známka panku", jak zpívá Visycí Zámek. :)

Back
Nahoře