Něco pro zasmání

Zbyňku, pokus se nad to povznést. Vždyť je to jen hloupé kolečko pod příspěvkem, které nebolí, nevyhání nás z bytu nebo nebere nám peníze. Takhle to vypadá, že Deteriovi stačí necelá vteřina, aby Ti zkazil celý nebo aspoň část dne. Ta z toho plynoucí nepohoda může mít vliv i na zdraví a to je v našem věku už hodně vzácná deviza. Čti příspěvky jen po slovíčko "Nahlásit" a třeba pak den bude veselejší.

Z cizího krev neteče. Deterio tohle dělá jenom mě. Vždyť to už je stalking. Kdybych se měl řídit jeho smajlíky, tak to znamená, že vše co modeluji je špatně. Však někdy to i otevřeně napíše, že dělám rychlokvašky škaredé modely až na malé výjimky. Fakt bude nejlepší tady na fóru žádné novinky neukazovat a budu mít konečně klid. Anebo Deteriovi někdo domluvte, že tady na fóru nemá právo nikoho šikanovat. Já už na takové puberťácké srandičky jsem moc starý.
Ale tohle se hodí spíš do vlákna "Něco pro zaplakání"

Vždyť to už je stalking.
Kvůli smajlíkům bych byl opatrný v používání slova Stalking :-) Asi by to chtělo prvně zjistit, co Stalking opravdu je ;-) A můžete zase psát, že poučuji. Upřímně je mi to jedno!

Stalking: opakované a nechtěné obtěžování jedné osoby, které v ní může vyvolávat nepříjemný pocit nebo strach.

Stalker Deterio opět v akci. Nové příspěvky mu došly, tak zasahuje hluboko v historii. A to většinou jen své haha edituje na mračouny. To se musí opravdu hodně nudit, aby nonstop listoval v tomto fóru a přemýšlet kde mi to nandat. :) A ještě si na to přivstal. A to mi dal dalšího čerstvého mračouna dnes v 1:11. Opět u nějakého starého příspěvku. On kvůli mračounům snad ani nespí. Takový mladý člověk a je protivnější než nějaký zapšklý důchodce. Jednou mu musí při tom mračounování zákonitě prasknout žilka. Já už se té jeho aktivitě vůči mě jen směji. Co z toho má?
StalkerDeterio.jpg
divnej.jpg

Stalker Deterio opět v akci. Nové příspěvky mu došly, tak zasahuje hluboko v historii. A to většinou jen své haha edituje na mračouny. To se musí opravdu hodně nudit, aby nonstop listoval v tomto fóru a přemýšlet kde mi to nandat. :) A ještě si na to přivstal. A to mi dal dalšího čerstvého mračouna dnes v 1:11. Opět u nějakého starého příspěvku. On kvůli mračounům snad ani nespí. Takový mladý člověk a je protivnější než nějaký zapšklý důchodce. Jednou mu musí při tom mračounování zákonitě prasknout žilka. Já už se té jeho aktivitě vůči mě jen směji. Co z toho má?
Zobrazit přílohu 48480
Zobrazit přílohu 48481
měl by se léčit ...

Back
Nahoře