Trainstore aktivity nejdou

vinarnik

Začátečník
Zdravím, chvíli sem tu hledal ale moc sem toho nenašel. Mám problém s programem Trainstore. Už se v něm docela orientuji ale ne všechny aktivity jdou spustit. U některých se mi stane, že když na ně kliknu tak se začnou načítat ale tlačítko na spuštění (v pravoi dole) zešedne a spustit tato aktivita nejde. MSTS hraji teprve chvíli a tak se učím, proto velmi ocením rady zkušených, děkuji

Skús sa pozrieť sem. : http://forum.msts.cz/subdom/forum/index.php?threads/1722

Tento program má samostatné vlákno, kde sa riešili všelijaké možné problémy...Ja som ho nikdy nepoužíval, takže ti konkrétne neviem poradiť.

Naposled editoval moderátor:
vinarnik napsal:
když na ně kliknu tak se začnou načítat ale tlačítko na spuštění (v pravoi dole) zešedne a spustit tato aktivita nejde.

Patrně nesouhlasí verze tratě s aktivitou.Každá aktivita je pro určitou verzi tratě(resp.aktualizaci).Měli by být stejné.

vinarnik napsal:
Zdravím, chvíli sem tu hledal ale moc sem toho nenašel. Mám problém s programem Trainstore. Už se v něm docela orientuji ale ne všechny aktivity jdou spustit. U některých se mi stane, že když na ně kliknu tak se začnou načítat ale tlačítko na spuštění (v pravoi dole) zešedne a spustit tato aktivita nejde. MSTS hraji teprve chvíli a tak se učím, proto velmi ocením rady zkušených, děkuji

zkus se mrknout do řádku řízené vozidlo..patrně ti v něm chybí použitá souprava, doporučuju ti prográmek activity analysis od Kebarka, někde tu na foru je aj odkaz, zkus nejdřív tu aktivitu prověřit tím programem a pak uvidíš;)

slanour napsal:
zkus se mrknout do řádku řízené vozidlo..patrně ti v něm chybí použitá souprava, doporučuju ti prográmek activity analysis od Kebarka, někde tu na foru je aj odkaz, zkus nejdřív tu aktivitu prověřit tím programem a pak uvidíš;)
Jen bych zase uvedl na pravou míru:
http://forum.msts.cz/subdom/forum/index.php?threads/3434&pid=124435#pid124435
MSTS Activity analysis není tuším od Kebarka.
Mirek

Naposled editoval moderátor:
Ahojky všem, mám podobný problém.. Stáhl sem si několik aktivit, které sem rozbalil a v Trainstoru se objevily ale u všech (kromě těch vytvořených autory tratí) mi chybí hnací vozidlo a to i přesto, že sem ho do trainsetu stáhl a proto si aktivity nemůžu pustit:-(. Je něco blbě nastavenýho nebo mi s tím taky ten prográmek co tu uvádíte pomůže? Díky za odpověď..

Máš vozidla správně nainstalovaná (odpovídající složka apod.)? Doporučuji kontrolu aktivity, já osobně používám celá léta ConBuilder. Ta odhalí případné chyby.

Back
Nahoře