dotaz

trixemanlock

Začátečník
Prosím vas potrebuji poradit mam nainstalovane msts + 1.8. a nevim jak tam mam dat vlaky mohl by mi nekdo napsat postup?? dekuji

Ahoj,
ze stránek http://www.modely-msts.cz/ , když si stáhneš model tak máš k modelu samoinstalovací balík, takže se ti to přímo nainstaluje do adresáře MSTS, do složky Trains/Trainset. Pokud budeš stahovat modely od jiných autorů a budeš tam mít Winrar archiv, tak tento archiv otevřeš a složky nakopíruješ do tohoto adresáře MSTS Trains/Trainset.
Ale k některým modelům si musíš stáhnout chování.
Ale ke staženým modelům si musíš stáhnout ZVUKY a KABINU. To vložíš do MSTS stejně jako modely, pouze do jiných složek. Zvuky dáš do složky common.snd a Kabinu do složky common.cab.
Lukáš

Skin je vozidlo ktoré má rovnaký model len inú texturu, model je komplet nove vyhotovenie vozna mašiny a pod... snád som to nedoplietol.

nie to je jedno ... ty si priste stiahneš to čo vidíš ... bez rozdielu ked niekde budeš vidieť skin je to skin a ked niekde bude model je to model ... tieto vozne mašiny a pod vsebe obsahujú všetko potrebne pre chod ty iba sťahuješ a pridávaš... to je všetko.

Každý skin obsahuje aj model. V MSTS sa to dáva celé komplet. Nájdi si kamaráta na telefon a na domov nech tieto veci poukazuje. Inak sa s toho posereš....

Candy,Candy,
Modelář vymodeluje model a samozřejmě i s texturamy a skynař použije tento originální model a otexturuje ho jinou texturou,takže vlastně vznikne jiný stroj (vagon),ale i budova a pod.
Mirek

Chybí ti zvuky, předpokládám, že tratí.

Jinak většina věcí tohoto ražení zde již byla řešena, doporučuji prohledat fórum či použít Google.

zdravím...chcem sa spytat mám taky mensi problem...mam v msts vlozenu trat 321 a mam urcite stiahnute modely a skiny stiahol som si aktivity napr EN 457 vlozil som este potrebne modely chcem si ju spustit a pri nacitani aktivity mi ta hra vzdy spadne a skusal som aj odstranit posledne vlozene modely a stale mi to robilo tak som vsetky modely co mam odstranil a vlozil len s org. cd od trati 321 a hra bezi .... mam os win 7 a bin 1.7. dakujem za pomoc

Chyba v některém vloženém modelu. Doporučuju kontrolu pomocí Conbuilderu nebo ConVoie.

co sa tyka kontroly cez conbuilder to som spravil ako prve vozy ktore chybali som bud stiahol alebo nahradil za ine

Ale ked chyba eng/wag tak vipíše hlášku až potom padne ... jemu to padne podla jeho slov hned,,, takže ja by som hladal niekde inde... čo ak ma nastavené tiene? ktoré nemaju byť zapnuté...a pod.

Back
Nahoře