dotaz

Ty ak by si rozumel MSTS by si tiež toto nenapísal. Tiene pri spustení nevadia. Pretože sa ti načíta pohľad s kabíny. Pri zapnutých tieňoch to vytuhne až keď dáš vonkajší pohľad. Ibaže on sa až tam nedostane.

Při zapnutých stínech by to vadilo tehdy, kdyby jsi hned na začátku při spuštění aktivity viděl před sebou trafik, který veze loko nebo vůz, u kterého musejí být stíny vypnuté.

Tak tohle se trošku nepovedlo ... chtěl jsem napsat, že je třeba kontrolovat nejen, zda vozy či loko chybí, ale nechta zkontrolovat i to, zda nechybí zvuky, kabiny ... dále je třeba vědět, zda verze trati odpovídá verzi, pro kterou je aktivita konstruována ...

hlášku nehodí žiadnu ono to začne načítavať a po pár sekundách to bez hlášky spadne a tiene sú vypnuté

To nebulus: Peter268 na začátku psal, že trať a vozidla z CD s tratí fungují ... chyba musí být v přidané aktivitě nebo dostahovaných vozidlech ...

Pokial to takto zahadne padne a chyba sa nenajde, je asi jednoduchsie sa na danu aktivitu vyprdnúť. Aj ja som mal takyto problem s jednou aktivitou na 310 a nakoniec som to vzdal.

Tohle dělá taky když jsou v aktivitě odstavené vozy bez použití cd_servisu.S tím si nelaboroval?Nevyměnil jsi cd_servis1 před nějakou odstavenou soupravou vozů např.za samostatný vagon?

čo sa týka úpravy aktivity alebo cd_servisu s tym som nic nerobil..dlhsie som nemal cas na msts a som teraz zistil ze som "pokrocil" nech je tam aktivita ci nie padne to bez uvedenia hlasky hned pri nacitavani hry...mozu to sposobovat aj stahovane modely???

zdravím vás chcel by som sa opýtať že či by ste mi niekto nevedel povedať, kde by som našiel modely Laaes A1+A2, B1+B2, C1+C2 ; cdc Hbillns ; cdc 372 ďakujem

Vdaka Lukáš za odkazi hladal som to ako pako asi hodinu :) a náhodne som sa dostal sem a všetko potrebné som tu našiel :) Dík!

Zdravím. Mám jednu otázku. Na všech modelech od Hekla mi nejde zvednout pantograf. Vlak sice jede, ale ten pantograf je pořád dole (graficky). Díky za rady.

prolam napsal:
Zdravím. Mám jednu otázku. Na všech modelech od Hekla mi nejde zvednout pantograf. Vlak sice jede, ale ten pantograf je pořád dole (graficky). Díky za rady.

Jaký je to model konkrétně?

Back
Nahoře