4. - 6. dubna, Praha

Jaký termín?

• Hlasovalo členů
    16
Stav
nelze přidat další příspěvky.

Midrafon

Průvodčí
Všechny kamarády a příznivce MSTS bych rád informoval, že ve dnech 4.-8. dubna bych rád udělal takovou malou sedánku v nějakém z pražských restaurantů (nejlépe se Svijany :D), kde bychom mohli pokecat a probrat u píva, vína dle libosti vše, co se týká MSTS.
Do Prahy se v tomto termínu chystá přijet můj veliký kamarád a člověk, který mi velmi pomáhá s mým PC a celkově si chceme oplatit návštěvu.
Kdyby měl někdo zájem se přidat a navrhl by konkrétní termín v tomto rozsahu dnů, kontaktujte mě nějakým z možných způsobů.

RE: Aktivity Midrafon

Takže jako termín našeho malého MSTS setkání vybrán pátek 6.4. a to zde
Vršovické nádraží je za rohem :D

Točí se tam Svijany a je to na doporučení Banána.:-)
Takže pokud budete mít někdo zájem jít s námi v tento den odpoledne- večer na pivko, dejte prosím přes SZ vědět, ať obejdnám určený počet míst.

Midrafon napsal:
Takže jako termín našeho malého MSTS setkání vybrán pátek 6.4. a to zde
Vršovické nádraží je za rohem :D

Točí se tam Svijany a je to na doporučení Banána.:-)
Takže pokud budete mít někdo zájem jít s námi v tento den odpoledne- večer na pivko, dejte prosím přes SZ vědět, ať obejdnám určený počet míst.

Kdyby se to nehodilo v pátek, bo je to před Velikonocemi, je možné již ve čtvrtek, protože návštěva z Moravy dojede již ve středu a do čtvrtka se jistě stačí aklimatizovat.;)
Takže navrhuji buď čtvrtek 5.4. nebo pátek 6.4. na avizovaném místě.

Za mě klidně může být klidně i sobota. Hlavně budu rád, když se setkáme :)

Pavlík-návštěva z Moravy :D

Jak Pavel píše, tak je to vcelku jedno, pokud se dohodneme na nějakém snesitelném termínu pro více lidí, tak to tak bude.
Ať v tom už neděláme další zmatky, pokud by tedy někdo měl zájem se sejít, ať dá přes SZ vědět, jaký termín se mu hodí.
Nabídka:
čtvrtek 5.4.
pátek 6.4.
sobota 7.4.
Odpolední, podvečerní čas...do noci?;)
Rozhodněte se a nejpozději do neděle 1.4.2012 se ozvěte.

Pak napíši sem do vlákna jasný a definitivní termín.

V termínu setkání mě čeká životní jubilem. Tak nevím zda se radovat, nebo smutnit, že mi bude zase o rok víc...

VáclavS napsal:
V termínu setkání mě čeká životní jubilem. Tak nevím zda se radovat, nebo smutnit, že mi bude zase o rok víc...

Tak to by se malá oslava hodila, Vašku :-)
Ale je jasné, že to asi budeš chtít slavit v rodinném kruhu.
Stejně mám osobně pocit, že tam budeme asi s Pavlíkem ve všechny ty dny :D:D:D:D.
Kdyby se někdo zastavil.:cool:

Mno kdyby to bylo blíž k olmiku, aj bych dojel :) Ale moje alma mater mně to přes týden nedovolí, ale jednou se stavím, jak jsem slíbil. Svijany já rád, i když Janáček je Janáček

Naposled editoval moderátor:
Ještě dodám, že je to sice přes týden, ale zrovna 5.4. začínají velikonoční prázdniny, které končí 9.4. Proto jsme zvolili tento termín, protože Midrafon má prázdniny také :)

Á to jsou velikonoce? Už? Mno tak to se opravdu nepřidám, vzhledem k tomu, že se mě týká tento největší křesťanský svátek :) Ale díky za nabídku spolucesty ;)

Jelikož se pomalu, ale jistě blíží termíny avizovaného malého setkání, prosím, aby ten, kdo ještě nehlasoval a má zájem se se zúčastnit, ať tak učiní.
Uzávěrku dáme do neděle 1.4.2012 do půlnoci.
Potom se definitivně rozhodne termín a zajistí se počet míst pro ty, kteří se přihlásili a hlasovali pro ten den.
Prosím ještě o potvrzení přes SZ.
Děkuji.

VáclavS napsal:
Václave, Václave, kdybych Tě neznal, tak dle obsahu si tipnu, že budeš slavit šedesátiny :D.

Chci jen všechny potencionální zájemce informovat, že termín uzavření přihlášení na malý sraz se blíží a do této chvíle se nikdo z Vás nepřihlásil.
V případě, že se nikdo neozvete, ruším to a s Pavlíkem si zajdeme sami na Svijany.
:D:D:D

Míro, a na mě jsi zapoměl?? :D
Jinak mě je den celkem volný, nemám problém se přizpůsobit, ale středa asi ne (to mám ještě praxi), jinak se těším :)

Stav
nelze přidat další příspěvky.
Back
Nahoře