Dandiousova dílna

Dandiouse

Cestující
Zdravím
Tak jsem se nudil a začal jsem dělat na vagónu Bdtn.
Tímto teda nějak chci začít s běžným skinováním.
To bdtn má šílené textury, takže při skinování padá dost vulgarismů, ale vypadá to, že vše dopadne do zdárného konce.

Tak tady to máte, screen nic moc extra kvalitní, ale snad vám to představu o skinu udělá. Jen dodám, že tento vůz zpadá pod Liberec.
http://imageshack.us/photo/my-images/526/bdtn.jpg

Uploaded with ImageShack.us

Naposled editoval moderátor:
Tak je tu malý update... Jde to neskutečně pomalu, protože to mapování je hrůza. Abych pravdu řekl, už mě to tolik nebaví, ale zkusím to nějak dodělat. Teď mě čeká lazení barev a budu muset naskinovat podvozky a střechu. Pak možná půjde ven..

http://imageshack.us/photo/my-images/859/bdtn212.jpg
Uploaded with ImageShack.us

Poněvadž byla prosba, aby někdo udělal najbrt brejláka, tak jsem začal dělat 754 068-5. Jde to pomalu, ale jistě. Už jsem nad tím proseděl 4 hodiny. :D
Myslím si, že tu 068-5 dodělám daleko dřív než 750 701, tam je práce ještě habaděj.
Tady vám přináším screen z toho mála, co jsem zatím udělal.
http://imageshack.us/photo/my-images/12/7540685.jpg

(fotky na textury poskytl Ronoath- Děkuji mockrát :cool: )

To víš, to bys ale měl dodělat. No a hlavně se naučit vkládat obrázky do dizkuze...

Čouda napsal:
To víš, to bys ale měl dodělat. No a hlavně se naučit vkládat obrázky do dizkuze...

Samozřejmě, že jí dodělám, jen prostě teď na to není chuť. Já na tom dělal 5 měsíců- furt, dokud jsem nezačal s Bdtn a s touhle 754.

Co se týče vkládání obrázků, byl jsem už varován...

Jelikož zas tak dlouho tady nejsem a byl jsem upozorněn, že tento stroj dělají ještě 3 další lidi, tak z té 68-5 udělám 67-7, kterou doufám nikdo nedělá a pokud jo, tak to hold asi s tou 754 zabalím. Vždyť k čemu nám budou 2-3 stejné stroje do MSTS?

To ze ju niekto udajne dela, este vobec neznamena, ze bude :D Takych obrazkov, ze cosi bude aj dokoncene tu uz bolo vela, takze na to by som nebral ohlad.

Edie napsal:
Proč má ten najbrtí brejlovec zrcadlový čelo :D?

Jako myslíš tu fotku???
Pokud jde o toto, tak já byl líný si toho mého otočit v shape vieweru a jelikož fotka byla z protiúhlu, tak jsem ji obrátil naruby :D

Dandiouse: Když ten skin dokončíš, vždycky ho můžeš upravit na nějaký podobný kus, protože dva lidi jeden stroj nenafotí stejně. A na 323 je jako dělaný (koneckonců, nafotil jsem ho ve Frenštátě;))

Naposled editoval moderátor:
Moc pěkné, jsem rád, že fotky se hodily. Mě se do toho nechtělo, ale vyfotil jsem si ho, právě pro "strýčka Příhodu".

Popřípadě tu mám ještě i jiné brejlovce - a vlastně celkem hafo fotodokumentace, stačí se jen zeptat.

Čouda napsal:
Jako jo proč ne ale chtělo by to taky něco dodělat ;)

Na 750.7 nemam fotky pro pokracovani...
Delam na 754 068 a ted tohle... na tu 754 068 chybi strecha, na 750.7 strecha a neni dostinovane celo ramu a neni hotovy pluh... Jinak skoro hotov.. jen jsem jim tak znechucen, ze nemuzu nejak pokracovat... Stejne nekdo uz urcite to nevydrzel a 750.7 dela taky... :-)

Výmluvy, výmluvy. Stačí se naučit pořádně používat fotošop a umět si poradit ev. si chybějící části nafotit. Kdybys chtěl, tak už to máš dávno hotový :)

Takových skinů, kde je střecha vymyšlená, je spousta... u 750.7 bych to ještě chápal, byl by to novej model ale u 754 se vymlouvat na střechu.... na tu 842 snad střechu máš?

Hovorím to nerád ale Hynďa a Čouda majú pravdu, v poslednej dobe je u tejto komunity národným športom rozrobiť milión vecí, výsledok nikde a potom sa tváriť akože "robím" a nehovorte mi že som iba konzument.

Back
Nahoře