Dandiousova dílna

ad: jan251
Na 750.7 uz nedelam a moje verze uz ani neexistuje. Dela je Scotty a vypadaji naramne.
Docasny stop downloadu 754 068-5 byl z administrativnich duvodu a snad dnes by mel byt download obnoven s tim, ze na skinu pribyly nejake detailove upravy...

A byl by to problém dát novým texturám odlišný název?? Nevím, nic jsem nevytvořil, jsem pouze "konzument", ale tohle by si snad tvůrci nových skinů mohli pohlídat.

ps.: nesnažím se kritizovat, jen je to námět k zamyšlení...

Dandiouse napsal:
Tak to budes muse stejne jako ja si tu starou 754 068 dat do zvlastni slozky, aby se ti neprala s tou novou...
To bude zase bordel v trainsetu,když si každý udělá svou složku,že??? :roll:
Mirek

Miky945 napsal:
Dandiouse napsal:
Tak to budes muse stejne jako ja si tu starou 754 068 dat do zvlastni slozky, aby se ti neprala s tou novou...
To bude zase bordel v trainsetu,když si každý udělá svou složku,že??? :roll:
Mirek

Proc by v tom byl bordel?
Da se to udelat jako s globalama...
No dobre, tak pokud je to pro vas tak hrozny problem, tak ja teda ve ctvrtek ty soubory prepisu tak, aby se to neprepisovalo...

754 068 old a new

To Dandiouse: radit uživatelům přesouvat starý skin do nové složky vytvořené uživatelem je naprostý nesmysl a rada přímo trestná!!! Vzhledem k aktivitám je samozřejmě třeba nově nazvat nebo umístit nový skin!!!

Jednak se chci omluvit všem, kteří si instalací Dandiousova skinu udělali chaos v trainsetu, bohužel nemám aktuálně Ondrův původní skin nainstalován a proto mi duplicita unikla.
Dále pak oznamuji, že jsem opět stáhl download Dandiousova skinu 754 068 Najbrt do dořešení tohoto problému.

A na okraj jen poznámka: v tomhle je prozíravé, když autoři modelů vydání dalších skinů podmiňují svým souhlasem. V tom případě by něco takového pravděpodobně odhalili. Bohužel Ondra to, alespoň u staších modelů, v podmínkách nemá.

Prosím už dále nepitvat. Chyba byla přiznána, náprava přislíbena, názory vyřčeny, tak ať tu není zbytečně další chlívek o ničem. Díky.

Přitom by stačilo v podobných případech kontaktoval pomocí SZ autora skinu (nebo v tomto případě Honzu) a na vzniklou chybu ho upozornit přímo.

ČD 754 068-5 červená a najbrtí

Tak snad už naposledy ...
Můžete si stahovat upravené archivy Dandiousova skinu lokomotivy ČD 754 068-5 v Najbrtu.
Pokud jste měli v trainsetu původní celočervený originální model ČD 754 068 Ondry Janiše a instalovali jste si předchozí verze archivu s "najbrtím" skinem, červenou loko jste si bohužel přepsali.
Nově je "najbrtí" skin rozlišen v názvu řetězcem "_2010". Způsob nápravy je popsán u downloadu. Opravu by pro jednotnost trainsetu měli provést i ti, co původní model nainstalovaný neměli.
Omlouvám se komplikace.
Původní model Ondry Janiše 45a2d84cc7e9578571096abad16d828a.jpg a nový skin od Dandiouse c929e53e03e4f6e12ed02733aad23752.jpg

Naposled editoval moderátor:
Zdravím
Chtěl jsem se zeptat,pokračujete ve skinu REKO 842 jak jsem jej viděl na první stránce toho vlákna?Děkuji za odpověď

No, ono by se dalo pokracovat, kdyby byl nejaky slusny model. Zjistil jsem, ze treba ten stary si na zkosene celni hrany nenecha natahnout popisky tak, aby nebyly zdeformovane. Ale jeste jsem to nevzdal, tak zkusim pokracovat... Nicmene, predem rikam, ze moje skinovani je na hodne dlouho, e nedokazu skinovat za kazdou cenu, musim mit na to klid a chut... Vsak take ta 754 068 mi trvala velice dlouho...

Back
Nahoře