Selhala inicializace manažeru aktivit

Milan Grygar

Cestující
Dobrý den,
ikdyž nejsem nováček nevím si rady s hláškou co mi simulátor napsal při nové instalaci MSTS a tratě BP z DVD od Zbyňka+aktualizace do verze 87. Parametr při spuštění mám zapsaný správně jak v train store tak i v ikoně pro spuštění MSTS. Simulátor se spustí normálně,ale když spouští aktivitu objeví se hláška selhala inicializace manažeru aktivit. Opravdu nevím co s tím.Po odkliknutí této hlášky se simulátor vrátí do základního menu. Pro upřesnění dodám,že je instalace provedena pod win XP servis pack3.

Děkuji za každou radu Milan

V aktivitě bude stát loose consist mimo koleje, otevři ji v editoru a prohlídni umístění všech loose consistů, popřípadě je postav na koleje.

poison napsal:
V aktivitě bude stát loose consist mimo koleje, otevři ji v editoru a prohlídni umístění všech loose consistů, popřípadě je postav na koleje.

Ahojky, problém je v tom,že jsem je zkouknul a vše sedí jak má. Zkoušel jsem i aktivity bez loos consistů a pořád to samé. Aktivity jsem projížděl jak conbuilderem tak i route ritrem a žádná chyba.

Ahoj tento problem som mal aj ja ale či veríš či nie zresetuj ovládanie ... po resete to prešlo.

Zdravím.Neviem do ktorého vlákna hodit túto otázku tak píšem sem.Prečo sa mi nejde rozbehnúť s loko?...Všetko funguje ale nepohnem sa.

Milan Grygar napsal:
Děkuji Candymu i Pavlíkovi za radu,ale vyřešil jsem to úplně jinak. Nainstaloval jsem win7 abylo po problému.
Děkuji
Proboha, a co jsi tam měl nainstalované před tím? CP-M nebo alespoň DOS 5.1? O Windovs 3.1 nebo vyšších asi nemohlo být ani řeči, že?....;););)

Čaute, preinštaloval som MSTS a teraz mi nechce spustiť aktivitu a vyhadzuje mi "Selhala inicializace manažeru aktivit"

Predtým mi aktivita fungovala, teraz ju hrám na rovnakom bine, ale už to nechce spustiť. A meniť OS na Win 7 sa mi nechce :)

Back
Nahoře