Model na přání komunity MSTS

Kterému modelu dáváte přednost

• T678.0 "Pomeranč"

Hlasů: 0 0.0%
  • T444.0 "Karkulka"

• E669.0 (180) "Šestikolo"

• Hlasovalo členů
    0

Jaroslav Skůra

Provozní technik
Pěkný den,
dnes mě napadla poměrně netradiční a pro někoho možná "kacířská" myšlenka. Rád bych zjistil, o jaký model (v mém případě zejména prototypové či netradiční lokomotivy z tratí ČSD a ČD) by měla společnost pohybující se okolo MSTS zájem.
Není to z nedostatku mé vlastní fantazie nebo motivace (sám mám několik favoritů), ale přecijen by mě zajímal širší názor. Z výherců (nejvíce zmiňovaných strojů) bych si potom jeden vybral a vyrobil :!:

Co myslíte, má tahle sonda do hlubin "dráhařských" dušiček nějaký smysl?

Tak pište a podělte se o to, co by jste rádi viděli na kolejích MSTS

Naposled editoval moderátor:
Zdravím. Nemám ve zvyku si psát co chci mít v MSTS, ale rád bych nový model sériových zamračených... Sice to není něco "extra", ale myslím, že by to uvítalo více lidí. Nebo 163/2 a 263...

Davidus napsal:
Zdravím. Nemám ve zvyku si psát co chci mít v MSTS, ale rád bych nový model sériových zamračených... Sice to není něco "extra", ale myslím, že by to uvítalo více lidí. Nebo 163/2 a 263...

Souhlasím s Davidusem, ale zatím by stačilo, kdyby se dodělaly ty modely co tvoří Pikku a Tax ne? :)

Zdravím.
Pri prechádzaní stránok s prototypmi ma asi najviac zaujali prvé striedavky S479.0/1, ale aj pra laminátka S669. :) Aj keď ono tak trošku dúfam, že sa raz objaví lepší model E479.1 :lol: .

No mě by se líbilo mít hezký model pendolina, ne ty hranaté krabice co máme teď, přece jen to je "nej"modernější co po naších kolejích jezdí. Vím, že to stejně asi neklapne, ale chtěl si názor tak tady ho máš. :D :D :D

Když jsme u těch unikátů, tak určitě "Kraken" 470...
A jinak souhlas s Davidusem - sériové "cecule"

Zelený Kraken už zůstane jen v MSTS. V jakém stavu je Zelená se pokochejte (nebo spíš zatlačte slzu) tady. Budoucnost Modré také není zrovna růžová....
Ale zpět k tématu, také bych uvítal něco ze sériových strojů (Pendolino, Zamráča), ale kdyby to měl být prototyp, tak T 449.0 :
32681e25f6f210eb74b7cec539031560.jpg

Tak když je ta možnost,tak já postrádám např.lok T444.0 ,pro jistotu upřesňuji tu s tou zakulacenou kabinou a montážní vůz M250.0 (893) pro údržbu trakčního vedení

Seriové barči nejsou na místě. Myslím, že tento model je již obsazen

mými favority jsou srtoje E479.0 a E479.1, nový model pomeranče, případně řadu 773. Z parniček bych si moc přál lokomotivu STEG řady 24 čsd 254.3 a nebo řadu 623.0čsd DRB 51

juros napsal:
Dvojicky 125 by potesili
Jo ty ano - alespon by se s něčím dalo jezdit na ŠRT.

Dál, co by mne napadlo :

1) prototyp tatranského orla ZSR 755 (nedávno se to tu probíralo)
2) Slovenská strela by taky nebyla k zahození, ale Jarda už o ní psal.
3) nulkové šestikolo by taky nebylo od věci
4) Nikdo ještě nedělal elektriky z doby počátků elektrifikace, kdy byl pražský uzel zatrolejován 1500 kV ss

Možná je to od věci, ale když už Michal udělal servis na vytrhaná kolejová pole, tak by se jako třešnička na dortu dala udělat Tatra 138 s pokladačem kolejových polí.

Co bych si přál já?
Náš model pendolina (které neháže hromy blesky, jako původní italský model co máme)
Úplně nám chybí drátenické motoráky, MUVky,
Ale co nám chybí, pěkné kvalitnější animované kabiny. Viz 130, bobiny, atd.

Jakožto sa Jarda venuje exotom a prototypom, tak ja sa prihováram za T436.1

[Nalinkovaný obrázek z externího úložiště již neexistuje]: [URL]http://www.prototypy.cz/T436_15/obr/T4361507c.gif[/url]

Ale S479.0 by takisto nebola k zahodieniu

[Nalinkovaný obrázek z externího úložiště již neexistuje]: [URL]http://www.prototypy.cz/S479_0/obr/S479002a.gif[/url]

Martens napsal:
...
4) Nikdo ještě nedělal elektriky z doby počátků elektrifikace, kdy byl pražský uzel zatrolejován 1500 kV ss
Jedna by bola, ale to by sme niekoho museli presdvedčiť, aby to zverejnil ... :wink: :lol: Týmto zdravím člobrdu s nickom ... ( hádajte )

Pokiaľ viem tak ohľadom modelov 263, 151/350 a 773 sa už niečo deje. Ja osobne by som bol za T444.0

Z parniček nemáme prakticky žádný starší stroj pro místní trati,např.310.0 , 320.0 nebo parní vozy (Komarek apod.).Je to jen asi zbožné přání.

Zbyněk Šemora napsal:
Ale co nám chybí, pěkné kvalitnější animované kabiny. Viz 130, bobiny, atd.
I na tom se už pracuje - je tady už několik šikovných "učedníků", jejichž práce vůbec není nezajímavá.

prepáčte že do toho vstupujem, nebolo by rozumnejšie dať sem anketu?
- myslím že to bude ochvílu hrozne neprehladné

Back
Nahoře