Model na přání komunity MSTS

Kterému modelu dáváte přednost

• T678.0 "Pomeranč"

Hlasů: 0 0.0%
  • T444.0 "Karkulka"

• E669.0 (180) "Šestikolo"

• Hlasovalo členů
    0
zsBpeer napsal:
prepáčte že do toho vstupujem, nebolo by rozumnejšie dať sem anketu?
- myslím že to bude ochvílu hrozne neprehladné
V tomhle případě anketu asi nee a nebo později - anketa by se hodila až v případě, kdy by se vybíralo z pevného počtu modelů - nebo by se musela pravidelně aktualizovat, což by už asi běžný user neudělal, protože myslím,že už nemá přístupný první příspěvek, kde lze anketu zadat.

zsBpeer napsal:
prepáčte že do toho vstupujem, nebolo by rozumnejšie dať sem anketu?
- myslím že to bude ochvílu hrozne neprehladné

No anketu jsem nechtěl zakládat, protože jsem radši, když si každý napíše svůj vlastní názor a oblíbený stroj.

Jinak abych taky přidal svůj typ do dobře rozjeté diskuse, tak já osobně se přikláním k S479.0, nový model "Pomeranče" a co takhle řada ČD 180.0, ta by se nelíbila?!? Trochu mě mrzí absence názorů z Jižních Čech a třeba mašinek z Bechyňky (Elinka, řada 100 atd...)

Jaroslav Skůra napsal:
a co takhle řada ČD 180.0, ta by se nelíbila?!?
Také líbila,ale já jsem ji nepsal ,protože vím, že ji máte v plánu
Jaroslav Skůra napsal:
Trochu mě mrzí absence názorů z Jižních Čech a třeba mašinek z Bechyňky (Elinka, řada 100 atd...)
když oni nejsou jihočeské tratě a ani lidé co fandí MSTS otamtud moc nebude. To jsme spíš tady Praha. jižní Morava, Ostrava, Plzeň, a obecně sever Čech.

Když už tad bylo nakousnuto těch 1,5kV= tak bych já byl pro 100 (ex E422 0), E423 0, E436, M400 0, pak u 3kV= pro 180 (ex E669 0) nebo E698 0, tak to jsou moji kandidáti

PS: s tou ČD 180 by si to možná chtěl pospíšit, jeden stroj je neprovozní a možná půjde do depozitu NTM v Chomutově a ten druhý možná taky někam stát

Tax napsal:
Jakožto sa Jarda venuje exotom a prototypom, tak ja sa prihováram za T436.1

[Nalinkovaný obrázek z externího úložiště již neexistuje]: [URL]http://www.prototypy.cz/T436_15/obr/T4361507c.gif[/url]

Ale S479.0 by takisto nebola k zahodieniu

[Nalinkovaný obrázek z externího úložiště již neexistuje]: [URL]http://www.prototypy.cz/S479_0/obr/S479002a.gif[/url]

Martens napsal:
...
4) Nikdo ještě nedělal elektriky z doby počátků elektrifikace, kdy byl pražský uzel zatrolejován 1500 kV ss
Jedna by bola, ale to by sme niekoho museli presdvedčiť, aby to zverejnil ... :wink: :lol: Týmto zdravím člobrdu s nickom ... ( hádajte )

Na elektriku se chystá pan Skůra, ale rači nebudu prozrazovat řadu, abych z toho pak neměl oplétačky...
Taková řada E499.2 pro msts Bin by taky nebyla od věci nebo modrý Kraken... :)

Ještě jsem chtěl, aby se někdo podíval na řadu 380, která si ce na webu pana Skůry sice je, ale já myslel první návrh model řady 109E.

Naposled editoval moderátor:
E499_2002 napsal:
Ještě jsem chtěl, aby se někdo podíval na řadu 380, která si ce na webu pana Skůry sice je, ale já myslel první návrh model řady 109E.

Po dokončení prvního prototypu se ji dočkáme i v msts, mám něco přislíbené ze Škody, tak uvidíme, jestli to klapne :)

Jinak studie 109E z devadesátých let pro mě není zajímavá :lol:

Jaroslav Skůra napsal:
E499_2002 napsal:

Po dokončení prvního prototypu se ji dočkáme i v msts, mám něco přislíbené ze Škody, tak uvidíme, jestli to klapne :)

No nevadí, to byl jen návrh. :)

Jaroslav Skůra napsal:
E499_2002 napsal:

Nemysleji ten první kastrol od Porsche

Připojil bych se k přání na 1,5 kV ss "elektriky": Křižíka EM 400.0, malou bobinku 100 (ex E 422.0), případně pražské ex stroje E 424.0, E 436.0.

Já bych se přimluvil za toho Pomeranče. Myslím že to je parádní nápad. Taky ta Slovenská Strela. Ta by také nebyla špatná a pak mě napadly tyhlety stoje http://spz.logout.cz/album/cz/cz_cdmvtv2.html. Ale to až po tom co se tu zmínile Speciální stroje. a Taky jsem tu někde četl 162/3. toť můj názor. 8)

Vrbam napsal:
Jaroslav Skůra napsal:
E499_2002 napsal:

Nemysleji ten první kastrol od Porsche

Myslej to co je na linku a autor designu byl akademický sochař František Pelikán :)

Určitě bych si přál vůz OTV mandelínku, po dohodě bych byl ochoten nafotit místní vsetínskou, černožlutou, se kterou už jsem měl tu čest jet. Klidně napište a domluvíme se, myslím, že by to nebyl problém ;)

Back
Nahoře