flanker Začátečník 23 bře 2012 #1 Hi all, i'm new here and i have a problem. I search Detail-Pictures of the Metrans-ER 20, like Pictures from the Lettering on the Engine-Frame, the Frontsides and so on. Who can help me? THX flanker
Hi all, i'm new here and i have a problem. I search Detail-Pictures of the Metrans-ER 20, like Pictures from the Lettering on the Engine-Frame, the Frontsides and so on. Who can help me? THX flanker
Pavlík Pomocník strojvedoucího 26 bře 2012 #3 Dobrá stránka! Našel jsem tam mimojiné dobrý Viamont pack Ještě jeden poslední poznatek: mají tam i svoje 810-ky s otevíracíma dveřma, kdežto u nás jsou stále neveřejné.
Dobrá stránka! Našel jsem tam mimojiné dobrý Viamont pack Ještě jeden poslední poznatek: mají tam i svoje 810-ky s otevíracíma dveřma, kdežto u nás jsou stále neveřejné.
Čouda Pomocník strojvedoucího 27 bře 2012 #4 No no no, kdyby to tady nebyla banda líných nevděčných zlodějských smradů, tak už je dávno máme!!
poison Pomocník strojvedoucího 27 bře 2012 #5 Mám takovej neblahej pocit, že flanker nechtěl odkaz na stažení skinu, ale chtěl pomoc, zda by někdo mohl nafotit kvalitní fotky Metransáckých 761ček.
Mám takovej neblahej pocit, že flanker nechtěl odkaz na stažení skinu, ale chtěl pomoc, zda by někdo mohl nafotit kvalitní fotky Metransáckých 761ček.
lukas matura Průvodčí 27 bře 2012 #6 Asi ano, neb search detail pictures opravdu znamena hledam detailni obrazky.
flanker Začátečník 28 bře 2012 #8 THX Couda, i dont know this site, but its ok. Looks very good. And a little question? Engine and Wagons of the Regiojet CZ?
THX Couda, i dont know this site, but its ok. Looks very good. And a little question? Engine and Wagons of the Regiojet CZ?
poison Pomocník strojvedoucího 28 bře 2012 #9 Engine RegioJet on modely-msts.cz (162.115), wagons comming soon.
flanker Začátečník 28 bře 2012 #10 THX poison, it's fine! I know this site since many years. Is this Engine new?
flanker Začátečník 2 kvě 2012 #12 Hi all from sunny saxonia. One question to METRABS-Engine. What is the Font-Style for the Numbers on the ER20-Engines? THX flanker
Hi all from sunny saxonia. One question to METRABS-Engine. What is the Font-Style for the Numbers on the ER20-Engines? THX flanker