Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Poznámka: This feature may not be available in some browsers.
Rád postavím. Potřebuju ovšem nějaké poklady.... nejlépe video. Já osobně nemám u místních strojvedoucích žádné známosti, takže se do kabiny nepropašujuStavitelxx napsal:Trať 323 máš udělanou moc pěkně, jen tak dál Tequillo020. Kdyby ses nudil, tak bys ještě mohl udělat vlečku do automobilky v Nošovicích, hodně lidí by to uvítalo, včetně mě, protože mě se tam stavět nechce a bohužel jsem to před několika lety už "slíbil"![]()
Pokud David Hájek bude skutečně tak hodný a poskytne videa, tak budu stavět tím směremlukas matura napsal:Je to opravdu skvele. Mam ale 2 "odvazne" dotazy. Je v planu trat protahnout do Valmezu?
Zatím to bohužel tak je, ale myslím, že to dáme nějak dohromady.Pavlík napsal:Však tam ty adresáře jsou, sice prázdné, ale jsou. Jen jedna paths tam je. Hře by to vadit nemuselo, ale editor úkolů nebude chtít spolupracovat.

Ale jsou tam stoupání a klesání, jsou i velmi pěkně viditelné...fary martin napsal:Velká pochvala za pěknou trať.
Nejsem z regionu a nemohu tedy posoudit věrnost,ale vypadá to skvěle.
Jen takové drobné postřehy.Po projetí úseku Frýdlant - Ostrava hlavní jsem nezaregistroval žádné stoupání ani klesání,mino některá křížení tratí.Že by ostravsko byla taková rovina?
A ještě bych se přimluvil k úpravě základních vlastností nástupišť,aby se nemuseli upravovat při každé aktivitě jednotlivě.Všude jsem měl dobu nástupu 3:20.Ať to bylo velké nádraží nebo nepatrná zastávka na znamení.
Stahoval jsem z odkazu VáclavaS a bez problémů asi 5-6 minut.
Jinak moc pěkné a přeji hodně dalších úspěchů.Martin
To bude dostačující. DíkyVáclavS napsal: