Trať 323 Frýdlant nad Ostravicí - Ostrava

Mockrát děkuji za pomoc :)
Pomohlo překopírování složky TRACK_B do základu simu.

Chybami se člověk stále učí...

Ještě jednou díky :)

Ahoj.
Koněčně jsem otevřel editor aktivita a koukám, kde začnu. A hned jedna chybka, v Kunčicích pod Ondřejníkem máš označenou nákladní kolej jako Frenštát.

Dane, toto už jsem mu psal a navíc má špatně číslované koleje, ale jsou to takové drobnosti, v jinak moc pěkné trati.

Mne tam aj po osadení Track -B stále chýbajú textúry.........Nebolo by od veci nahrať komplet trať tak aby to aj fungovalo......Spracovanie je veľmi pekné a kazí to dojem tie sivé kocky....

Akurát nemám screeny, lebo ja tupec som išiel na monogame vezrii a tá robý len čierne obrazovky.

Ahoj.
Prosím, koukni na definici nástupišť, traffic v OR otevírá dveře do šutru:
Frýdek Místek:
Frydek Mistek.jpg
Dále Frýždlant nad ostravicí svítí šutr:
Frydlant.jpg

Zde je složka Track_B

https://uloz.to/!okTaHFrSk47I/track-b-rar

Jen podotýkám, že trať není testována pro OR, ani ho ještě nemám, takže chyby můžou být (a očividně jsou).... takže zatím jen MSTS chlapi no...

Vidím, že jde v OR dokonce i brutálně vidět rozdíl v texturách kolejiva. To co svítí, je použitá textura na dynamickou kolej. :eek:

Chyby budu řešit nejdříve o víkendu... :( Není čas.

Janá věc, trať je ve vývoji, jen dopředu dávám vědět co a jak. :-) Ještě jedna věc, bylo by dobré pojmenovat koleje vleček. Já trať znám a mám co dělat si vzpoenout co se kam vozilo, takže ostatní z jiných míst budou úplně... :-)

Na dynamickú koľaj odporúčam použiť dinatrax a tam si môžeš upraviť textúru podľa potreby a tak isto je kopa profilov. Vrelo odporúčam a chová sa to korektné aj v OR a ušetríš s tým aj objekty vo štvorci, preto že nebudeš potrebovať vkladať zvlášť textúru a koľaj.

Ahoj, další připomínky. :-)
Jedna zmíněná už zde, i mně chybí nějaká textura stromů:
Kunčice pod Ondřejníkem:
Kunčice po.jpg
V Pržně "hobluju" střechu u pater:
Pržno.jpg
A v poslední řadě, vykašli se na statická vozidla, trať není tak rozsáhlá, aby se muselo šetřit a aktivitář si vozidla osadí dle roku, ve kterém jede, navíc tyto modely jsou opravdu hodně z prvopočátků MSTS a spíš to hyzdí. No a v OR nemám pod nimi ani koleje. :-)
Lískovec.jpg

V MSTS by žádná textura chybět neměla. o.O

Střechu zkusím zvýšit... pokud to ovšem model dovolí. Zatím totiž nevím o žádné lepší náhradě modelu.

A sakra! Ty koleje tam nejsou ani v MSTS. Ještě si pamatuju, jak jsem si říkal, že hlavně nesmím před vydáním zapomenout ty koleje dodělat... no a prd. :D

Jestli myslíš to otevírání dveří, tak je to jedno, po které se jezdí, obě koleje by měly být definovány tak, aby se dveře otevíraly směrem k perónu. Tak a další věci k trati.
Proč je v Paskově na koleji vozík od mufky? Zase zbatečné statické vozidlo omezující posuny:
paskov.jpg
Nejsou v Kunčicích schody do obou stran?
kunčice.jpg
Pak co mi tedy chybí za stromy v trati? Ty bílé čtverce mně štvou a jinak protáhl bych koleje více směr bohumín a trochu dodělal krajinu, při posunu na hlavním v Ostravě to malinko kazí dojem z jízdy:
klavní směr Bohumín.jpg
Pak se na jednom domku nepřehazuje noční textura za denní:
ov hln.jpg

Odpovím ti za Teqa. vozík MUV-ky mysím v Paskově skutečně je. Navíc po téhle koleji se hodně dlouho neposunovalo, naposledy v květnu 2015, kdy se tady odstavila souprava vozů, co měly propadlou revizi, a pak až nějakých 10 let předtím, a to bych možná ještě přidal.

V Kunčicích jsou schody opravdu jen z jedné strany.

Je to opravdu tak, jak píše Plexi.
V Kunčicích jsou schody opravdu jen z jedné strany. V Paskově se po této koleji skutečně neposunuje, ale klidně vozík dám pryč ;).
Bohužel nemám podklady pro trať na Bohumín (ani opačným směrem).
S tím domkem si teda opravdu nevím rady... Neví někdo, čím by to mohlo být? Posledních pár měsíců bylo vše ok. Díval jsem se do složky Textures... a je tam normálně textura pro model ve dne o_O

Jinam musím říct, že mě opravdu překvapilo, kolik lidí přešlo na OR... inu.. nová doba. :cool::D

Můžu se jen zeptat - dával jsi tady video z úseku do Havířova přes Svinov, co se s ním stalo? To mohlo být taky celkem fajn poježdění...

Back
Nahoře