Používáte zastaralý prohlížeč. Ten nemusí zobrazovat tuto nebo jiné webové stránky správně. Měl(a) byste si jej zaktualizovat nebo použít alternativní prohlížeč.
No, podle toho, co se mi snažil vysvětlit Francek, je tam normální návěstidlo a pak ještě červený jehlan - zbytky původního návěstidla ze ztracené databáze. Ale to dořeš spíš s ním, tomu já moc nerozumím.
Ne, Plexi. V editoru tratě je je jeden červený jehlan a v editoru úkolu se objevují dvě návěstidla za sebou. V MSTS to problémy nedělá, v OR ano. Tak jsem to psal. Pokud by tam byla dvě návěstidla za sebou skutečně, musely by tam být v editoru tratě dva červené jehlany za sebou. Tzn. že jde o ztracenou databázi.
Původně jsem si myslel, že Plexi někde překročil rychlost, protože monitor tratě v OR mě ukazoval v mílích a ne kilometrech, tak jsem to v nastavení parametrů tratě přehodil. Ale pokud jede přesně podle rychloměru, tak ji nepřekročí, to na to vliv nemá, přepočítává to samozřejmě dobře.
Jak psal Tax. Trať osobně v realu neznám. Co jsem projel, zobrazovalo se mi všechno dobře. I ty koleje, co někomu mizely. Jediné, co se mi nezdálo, je na odjezdu z Vratimova. Ty vykřičníky označující kolejiště s vloženými návěstidly. Tam patří jiná značka (viz screen). Nápisy na staničních budovách, které jsou zakryté, tam je potřeba jen povytáhnout z budovy ty překryvné cedule. V OR jsou trochu hlouběji a ztrácí se uvnitř budovy. V MSTS je to vpořádku. Zatím nic víc.
Jako řeknu to asi takhle - ve volné jízdě v OR to problém není, v aktivitách to problém je, protože když se rozjíždím ze Stodolní, tak projedu stůj a tím pádem se ukončí aktivita a pokračuju jako volná jízda.
ahoj nemusíš dělat obnovu databáze, stačí oddělat tu danou kolej ( v případě dvojkolejky jen převrátit na druhou stranu abych neporušil levé návěstidlo, to správné buď posunout jinam nebo pak uložit znovu ) tím že pod tím neviditelným jehlanem nebude databázová linka při ukládání ti to zařve o nesouladu a jestli to chceš smazat. Tak to smažeš uložíš a můžeš to pak vrátit zpět a máš hotovo.
Mne to pri výjazde z Ostrava Stodolní hodí záchrannú brzdu. Má na to vplyv návestidlo v OR alebo je to chyba v Paths?
Ako sa dá záchranná brzda odstaviť a pokračovať v jazde? Klávesa Backspace nepomôže, ani Shift + Back či Ctrl + Back.
koukám na Stodolní a ve směru na OV Hln Ti čučí v nesprávné koleji označník se zrušením omezení rychlosti v kolejišti a jak říkal Dan nástupišťní jehlany otočeny opačně.
Tax: odstavení záchranné brzdy je asi u OR obecný problém. Dneska podobná zkušenost na 310 (u Valšova), nehnulo s tím nic. Ani [SHIFT] [-].
Zkoušeno na MonoGame OR, poslední verze.
Venny:
po zásahu VZ nebo překročením rychlosti? U vyladěného engu se mi nic takového nestalo, po zásahu VZ je třeba vybavit tlačítko bdělosti a pak odbrzdit. A nesmysl rychlobrzdy po překročení rychlosti je třeba vyhodit, jestli náhodou tohle nebude ten obecný problém.
Bylo to překročením rychlosti. Zkoušel jsem si nějaké věci ve volné jízdě a náhodně jsem použil Žraloka. Bez nějakého zámyslu mě načapalo snížení rychlosti (???). Podobně tuším i v Miloticích ve směru od Bruntálu. Taky Žralok.
Zítra zkusím některý z tvých strojů, u těch předpokládám rychlobrzda bude zrušena.
Vo voľnej jazde? V aktivite to pochopím. Ok, ak skúsim ešte raz, ale myslím že rýchlosť som neprekračoval.
Edit: Tak rýchlosť to nie je. Záchranná brzda aj keď v Stodolní zastavím ( pri nástupišti ) a potom sa zvoľna rozbehnem na 20 km/h. Ale pomôže Save a znova načítať jazdu.
Čo je to za znak keď na návestidle svieti žltá biela a žltá?
@Jacek : M284.0 tlačítko bdelosti nemá Aspoň u môjho modelu nie.