Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Poznámka: This feature may not be available in some browsers.

Zdarec.Ahoj, trať je krásná, ale mám v ní trochu prázdno - viz. obrázky.

To by dávalo smysl, nicméně v hlavním adresáři mám složky Global, Routes, Sound a Trains. Kam si tedy mám vložit global tratě 323, popř. jak se má složka jmenovat?Musíš mít ke každé trati ten správný Global a ne mít jeden a ten pořád přepisovat.
A nebude tedy potřeba u těch tratí přepsat některé soubory přímo v adresáři samotné trati (jako např. u lokomotiv eng soubory, když mám jiný adresář zvuků a kabiny)?Globaly k ostatním tratím si pojmenuj nějak jinak a ten k trati 323 pojmenuj Global. Až budeš chtít jezdit na jiných tratích, tak to samé.
Aha, takže jelikož mi ten starý global stačil na zatím všechny tratě, stačí když si global tratě 323 hodím do složky Global_323 (což hra nepozná => ke hře tuto složku nepoužije => 323 fungovat nebude, ale ostatní tratě ano) a pokaždé, když bych si chtěl zajezdit v této trati, jen přepíšu Global_323 na Global (bude fungovat pro 323) a ten starý global např. na Global_ostatni (zbytek tratí nebude fungovat)? Tak dobrý, s 323 asi tak často jezdit nebudu.Ono je to jednoduché. Složku global, kterou máš aktivní, máš pro hru (třeba 321) pojmenován pouze Global. Ostatní složky global máš pojmenované např. Global_183, Global_323, Global_BP. Když chceš nasadit do hry global k trati 323, přepíšeš složku Global na Global_321 a u složky Global_323 umažeš to, co hra nepřečte. Tzn. původně Global_323 bude mít tvar Global. Když ho budeš chtít odejmout, zase k němu připíšeš _323 a tím ho hra nepřečte. A odmažeš to u globalu, který chceš dát do hry. A takhle si to budeš přehazovat k jednotlivým tratím. Tratě (složky) pak musíš přehazovat stejným způsobem. Když máš ve složce víc tratí, může mít i tak každá svůj global. A nemíchej tratě stavěné v X-Trax s tratěmi stavěnými v BP. Ani v OR. Můžou se ovlivňovat navzájem (zkušenost).