Taky potvrzuji nefunkčnost. Zkoušeno na Windows 8.1 64bit. Stáhnul jsem trial verzi na 90 dní přímo od MS(nutná registrace), nainstaloval, MSTS nainstaloval podle desatera a nespustí se vůbec, napíše to, že program přestal pracovat. Zkoušení všeho možnýho a výsledek stejný. Nespustí se ani hra jako samotná ihned po instalaci z CD (bez patche 1.4). Grafiku mám ATI/AMD 5770 (je to ještě ATI, AMD to koupilo až za cca půl roku co jsem kartu koupil). Zkoušeno instalovat několikrát, ať už "normálně", nebo jako admin, prostě nic. Poslední věc jsem zkoušel odinstalovat ovladače na GK a nechat tam ty co mají W8.1 (Microsoft display adapter) a kupodivu taky nic. Poslední věc mě napadla, tak tam nainstalovat nějakou virtuálku a zkusit to přes to, ale to by znamenalo přesunout vše (trainset apod) do té virtuálky a tím si zaplácat ještě jednou stejné místo na hdd, kde ho má i ta virtuálka. Protože si nejsem jist, jestli virtuálka umí pracovat s oddíly co jsou ve win ve kterém běží. Před několika lety to VMware to neuměl. Závěrem, ještě bych to rád zkusil na nVidii, ale bohužel nikdo z mého okolí ji nemá. Každé další poznatky ihned napíši.
S pozdravem Tomáš