Smuteční oznámení

Aj ja sa pripájam k poďakovaniu Karlovi za všetko, čo odviedol nielen pre msts, ale aj za to, aký bol v súkromí, to som mal možnosť tiež zažiť na slezine v Prahe. Odpočívaj v pokoji, Karle.

Nuž sa pripájam aj ja, Karel toho pre nás urobil veľa a predpokladám, že všetkým, ktorí mali s MsTS čokoľvek do činenia bude veľmi chýbať ... requiescat in pace.

Tak aby som sa pripojil aj ja, Karla som osobne nepoznal, no takto cez forum a súkromne správy áno, chcel by som poďakovať za jeho ochotu keď poskytol miesto na webe pre trať ŽSR169 a celkovo vždy keď som niečo potreboval tak vyhovel. Teraz pri čítaní príspevkov v tomto fóre vyšla my nejedna slza, no bohužiaľ taký je život. Karle verím že ani ja ani nikto z tohto fóra na teba nezabudne.

Zdravim, ikdyz toho pana vubec neznam, presto je mi lito, co se s nim stalo. Jen mne napada takova otazka, kdo se ted bude starat o web prostor a o msts sinus ? :cry: :?

Čuřil napsal:
Zdravim, ikdyz toho pana vubec neznam, presto je mi lito, co se s nim stalo. Jen mne napada takova otazka, kdo se ted bude starat o web prostor a o msts sinus ? :cry: :?
Tak tohle asi skončí. MSTS Sinus měl Karel doma na počítači, takže vlaky už nemá kdo updatovat. Další prostory asi budou fungovat do doby na kterou byly předplaceny. Pak bude nutné, abychom si prostor pro downloady tratí a aktualizací sponzorovali sami.

Než se tady zase strhne mela, předem upozorňuji, že toto vlákno bylo myšleno jako pieta.

Děkuji za Karla i za ostatní.

Karle, díky za vše co jsi pro nás všechny udělal ..... krásnou cestu tunelem života ..... :cry:

6f32aa1564ec5372b7738a4a74fa6a4c.jpg

Naposled editoval moderátor:
Já se také připojuji.S Karlem jsem se setkal osobně po oba dva dny na loňské slezině,pak i později přes net,bylo to vždy velice příjemné a jak to šlo tak poradil či pomohl.Udělal toho pro naši komunitu a celkově pro MSTS opravdu velký kus a i já mu za toto vše děkuji.
Karle,vždy jen volnou cestu :salut:

Také mám jednu smutnou zprávu.

Zajisté si vzpomenete na nehodu u Vraňan, kdy peršing 162 011 smetl na přejezdu úmyslně postavenou audinu. Tehdy bylo jen pár zraněných, k velkému štěstí žádný mrtvý. Paradoxně však má tato nehoda svou první oběť. Je to strojvedoucí. A podle toho co vím, můžu říct, že tůčným písmem je pod jeho smrtí podepsán současný systém ČD, který se stará o zdraví nejen "pilotů". Současní fírové možná přijdou na to že tu píšu hloupost, ale hloupost to není, pač asi žádný takový systém asi není ..... .

Zdeněk Itterheim napsal:
Také mám jednu smutnou zprávu.

Zajisté si vzpomenete na nehodu u Vraňan, kdy peršing 162 011 smetl na přejezdu úmyslně postavenou audinu. Tehdy bylo jen pár zraněných, k velkému štěstí žádný mrtvý. Paradoxně však má tato nehoda svou první oběť. Je to strojvedoucí. A podle toho co vím, můžu říct, že tůčným písmem je pod jeho smrtí podepsán současný systém ČD, který se stará o zdraví nejen "pilotů". Současní fírové možná přijdou na to že tu píšu hloupost, ale hloupost to není, pač asi žádný takový systém asi není ..... .

Můžeš to vysvětlit? či přiblížit více?

Zdeněk asi myslel, že po tej nehode sa na fíru každý vykašlal. Psychické problémy dokážu divy. Veď čo, odpíše sa dojde druhý. Môj otec pred týždňom zrazil 19 ročného chalana, ktorý si položil hlavu na kolaj. Keď sa opýtal na mimoriadnu dovolenku, povedali mu, že keď ju chce, tak pôjde aj na psychotesty. Kamarát zas, ktorý rozbil nedávno 350 016 za pomoci traktora, si pýtal mimoriadnu dovolenku, povedali mu, že neni v robote úradníka, ktorý by mu ju dal, lebo bol akurát víkend a tuším aj sviatok. Dva dni na to ťahal dvojdňovku. Fíra je jednoducho odpad, ktorý sa zametie pod stôl a je pokoj. Smutné na tom je to, že nedokážeme držať pokope a proti tomu sa postaviť. Ale odbočili sme od Karlovej udalosti.

Výše zmíněný strojvedoucí skutečně zemřel na mozkovou příhodu minulý týden :eek: .

Já většinou Forum MSTS nepročítám, ale teď jsem náhodou narazil na tuto tragickou zprávu o Karlovi a málem mě to vyvrátilo ze židle. Karla jsem osobně poznal minulý rok na slezině, tenkrát mě vůbec nenapadlo, že ho vidím naposledy
Karel byl úžasný člověk, vždy se vším pomohl, byl dobrým kamarádem, ale především to byla velmi důležitá osoba pro Trať 321, protože bez jeho finančních prostředků by tato trať už dávno nebyla.
Takže ti Karle děkuji za vše co jsi pro mě udělal, za poskytnutí webového prostoru, za kameru, kterou si mi daroval a hlavně za finanční pomoc, mrzí mě že už si nikdy nezajedeš mojí trať.
Nikdy na Tebe nezapomenu, sbohem...

Stavitelxx napsal:
Já většinou Forum MSTS nepročítám, ale teď jsem náhodou narazil na tuto tragickou zprávu o Karlovi a málem mě to vyvrátilo ze židle...
Tak to jsme na tom stejně. Díky za vše Karle :cry:.

Z MSTS komunity sem byl nucen odejít před rokem. S panem Karlem jsme si ani nepsali soukromé zprávy ale párkrát jsme si popovídali i na foru.
Proto je mou povinností popřát panu Karlovi co nejvíc štěstí tam nahoře a ať si tam ještě zajezdí na nějaké lokomotivě.
Po tom, co sem si celé tohle vlákno přečetl, mi to připomělo moji babičku, která skonala na tentýž nemoc a jen pár dní před Vánoci. Bohužel, i v tomto světě platí, že ti největší zloději, lumpové a podvodníci mají to největší štěstí. Bohužel, bohužel...

Back
Nahoře