Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Poznámka: This feature may not be available in some browsers.
Tak tohle asi skončí. MSTS Sinus měl Karel doma na počítači, takže vlaky už nemá kdo updatovat. Další prostory asi budou fungovat do doby na kterou byly předplaceny. Pak bude nutné, abychom si prostor pro downloady tratí a aktualizací sponzorovali sami.Čuřil napsal:Zdravim, ikdyz toho pana vubec neznam, presto je mi lito, co se s nim stalo. Jen mne napada takova otazka, kdo se ted bude starat o web prostor a o msts sinus ?:?
Zdeněk Itterheim napsal:Také mám jednu smutnou zprávu.
Zajisté si vzpomenete na nehodu u Vraňan, kdy peršing 162 011 smetl na přejezdu úmyslně postavenou audinu. Tehdy bylo jen pár zraněných, k velkému štěstí žádný mrtvý. Paradoxně však má tato nehoda svou první oběť. Je to strojvedoucí. A podle toho co vím, můžu říct, že tůčným písmem je pod jeho smrtí podepsán současný systém ČD, který se stará o zdraví nejen "pilotů". Současní fírové možná přijdou na to že tu píšu hloupost, ale hloupost to není, pač asi žádný takový systém asi není ..... .
Tak to jsme na tom stejně. Díky za vše KarleStavitelxx napsal:Já většinou Forum MSTS nepročítám, ale teď jsem náhodou narazil na tuto tragickou zprávu o Karlovi a málem mě to vyvrátilo ze židle...