Ďalšia zbytočná debata o TBP a značení

• Tvůrce vlákna Tvůrce vlákna Kazan
  • Datum začátku Datum začátku
Stav
nelze přidat další příspěvky.
RE: TRAINSET BP, připomínky, návrhy

Preblém je tam, že ty stále pletieš hrušky, figi a kečup dokopy. Stavba tratí sem absolútne nepatrí. Bavili sme sa o trainsete. A pekné od teba že z ladičov robíš tupcov, ktorí dokážu naladiť len preznačené vozidlá. Nič s toho čo si povedal nie je argument na to prečo sa to preznačuje. Niekto to vymyslel , lebo sa mu páčilo, že to má zazložkované a to je asi tak všetko. Žiaden iný dôvod na to neexistuje. Ten úchvatný poriadok, ktorý do všetkého vniesol len obrovský bordel a nič viac. Nebolo by sa nič stalo, keby to ostalo pri tom trainsete , ale niektorý jedinci boli tým značením tak sfanatizovaný, že začali preznačovať hlava nehlava, všetko....Taký bordel čo ste s tým spravili to už naozaj nikto nedá dokopy. Jedine tak sa dá dosiahnuť zase poriadok, keď prestanete šahať na veci, ktoré ste nevytvorily.... Inak sa trápte ďalej..... Nemá význam ďalej o tom hovoriť, pretože si podaktorý nevidíte ďalej od trainsetu.......

Pre mňa to tu končí.......nezmyselná debata ako vždy. Pretože banda extra tupounu to nemá šancu pochopiť. Preznač te si všetko, robte bordel a trpte. Váš problém. Maximálne Váš problém nikoho iného.......

Možná by se to tady mělo přejmenovat na Fórum Zbyňka Šemory :D:D

Teď vážně, dyť je to jedno ne??? Stáhnu si vozidlo, je to normální instalák, fajn super, takže s tím nic nebudu dělat, žádné přeznačování aby nevznikl bordel a je to. Je to opravdu tak těžký? Já říkám že to těžký v žádném případě není.
A kdo si chce dělat bordel, prosím, může. Ale já mu pomáhat nebudu :)

Jistý člen tu jednou prohlásil, že udělá nějaké tutorial video o skinování, které pak hodí na youtube. Rád bych se na něj podíval, a pak zkusil něco svého.

Myslím si že nějaký řád by v tom měl být. Jdu si zajezdit nějakou aktivitu a než vyrazím tak se musím neustále hrabat v ConBuilderu. A čím je delší tím je to samozřejmě horší. Co aktivitář to jiný trainset a potom aby se v tom pr... vyznalo.

Ale klokane o tom to právě je - kdyby nebylo notorických přeznačovačů, tak si zajezdíš se stejným modelem či skinem, který použil autor aktiviy.....ale pakliže si někdo začne přeznačovat jak chce bez rozmyslu - pak se nediv, že zažíváš adrenalin v Conbuilderu - ono přeznačení totiž vůbec není přínosem pro obyčejného uživatele - tomu to značně komplikuje život

A jak jsem psal dříve - u mne - mám v jednom adresáři Trainset - TBP - a pak ruský trainset ( ten podle TBP není ani omylem), polské mašiny (taky nejsou značeny podle TBP), trainset ke zlatohorce, modely "tupounů", trainset sice menší, ale exotický - a světe div se .... jede to, nemám problém s duplicitami ( tedy do té doby, než nějaký iniciativní člen slavného francouzského rodu opět něco iniciativně přeznačí) .....

A jak už se tady snažilo pár lidí (bohužel pro některé marně) vysvětlit,že CB nemá závislost na pojmenování eng, wag a s souborů, ale je tříděn podle položky Name .... a tam ať si klidně dělá kdo chce názvy třeba .... mala-puntikata-masinka-s-cervenym-kominkem-a-malymi-kolecky :D .... to je už jedno a aktivitu to rozhodně nezboří

Takže rozuzlení máš v poslední větě - kombinace profesí aktivitář-přeznačovač je ta nejhorší co může být ....

Hraj aktivity založené len na TBP a nemusíš nič hľadať. A ak si stiahneš aktivitu kde sú aj iné vozidlá tak sa nesťažuj a vesluj....ALe asi je tých vozidiel už toľko , že to nie ste schopný už uniesť a prerastá vám to cez hlavu. Tak Vám dám s novými vozidlami už pokoj. Aby ste stále nevyplakávali........DOvi dopo.

Pepa z Nuslí napsal:
Možná by se to tady mělo přejmenovat na Fórum Zbyňka Šemory :D:D ...

Jé, ty si na to už prišiel? Jakým zázrakom?

Pepo, hazarduješ se životem - rozluč se označením nestranný a spolehlivý moderátor .....

Ach jo, takže když jsem si teď přečetl Demův příspěvek, tak výsledek celé úžasné debaty o h---ě je ten, že biti budou zase jen a jen uživatelé, protože kvůli hádání o písmenka přišli možná o další skvělé modely.
Tupouni/nepřeznačovači děkují kolektivu normovačů, přeznačovačů a rýpalů.

Nechtěl by tu některý z moderátorů zase trošku vykydat ....

Edit by lm: chtel, uz nad tim premyslel rano...

Martens napsal:
Pepo, hazarduješ se životem - rozluč se označením nestranný a spolehlivý moderátor .....

Kua Martensi, copak sis neuvědomil, že jsem to myslel ironicky??

Proč to píšeš do příspěvků uživatele?! Už jednou se řeklo, že se tohle nedělá!

Pepo mi je to v trenkách, ale některým člověku by se to nemuselo líbit .... :D ... a určitě bych to nebyl já, kdo by Ti sejmul nálepku nestrannosti a spolehlivosti .... na to jsou tu profíci .... :D :D ...

To ostatní mladí moderátoři : nezneužívejte prosím svých postavení a a pokud chcete na něco reagovat, neřešte to úpravou příspěvku a nedělejte v tom chaos ...... náhodou lukáši zase něco zblbneš v mobilu a co pak ....

Martens napsal:
... pokud chcete na něco reagovat, neřešte to úpravou příspěvku a nedělejte v tom chaos ...... náhodou lukáši zase něco zblbneš v mobilu a co pak ....
1. část příspěvku: už jsem se poučil
2. část příspěvku: viz. bod 1

Martens napsal:
Takže rozuzlení máš v poslední větě - kombinace profesí aktivitář-přeznačovač je ta nejhorší co může být ....

To jsem přesně myslel. Každej si to přeznačí jak se mu hodí nebo jak se zrovna vyspal. A obyčejní uživatelé z toho mají hlavu jako balón. Jinak mám polský,maďarský i ten ruský vše pospolu a taky není nejmenší problém. Doma bohužel to říct nemůžu.:(

Tax napsal:
Pepa z Nuslí napsal:
Možná by se to tady mělo přejmenovat na Fórum Zbyňka Šemory :D:D ...

Jé, ty si na to už prišiel? Jakým zázrakom?
Lidi, neblbněte. Já se zde neosvědčil ani jako moderátor. Po týdnu jsem začal někomu vadit. To vy dva jste na tom lépe a Tax je nepotopitelný moderátor. Proto navrhuji na přejmenování na "Fórum ujko Taxe" :D
Vždyť já už sem moc nepíšu, ani už moc nevysedávám u editoru tratí. Přece jen se Vám to povedlo mě další práce znechutit, jako se Vám to povedlo před lety u mých pracích na vozidlech. A jak jste se zde vyjádřili, vůbec jste nikdo nepochopili o co šlo a ta práce, co se tenkrát udělala, to berete nyní jako samozřejmost a ani Vám nedochází, že každý nový model na původní práce v TBP navazuje. Však co, nějakou BP přece nepotřebujete. Máte lepší stavitele. Jsou mladší a mají víc energie. Hlavní křiklouni se projevili zde v tomto novém vlákně (nejsou to všichni).
Jenomže není jen tohle Taxovo-Demovo fórum, které určité práce do MSTS neuznávají, ale vím, že existuje většina normálních fandů uživatelů BP a pro ně stavím dál. Nyní mám útlum z hlavního důvodu, že mám cyklosezonu a opravdu mám na MSTS méně času. Jen ta chuť do práce trochu zkysla :-P

Tax napsal:
Klokan 35 napsal:
... Doma bohužel to říct nemůžu.:(

Aj ty máš mrcha ženu?

Taxi, já na tom jsem ještě relativně dobře, ale za pár let už ze mě bude taky ženáč, ale přítelkyni mám super, takže si myslím, že mě nechá dělat na MSTS.

Joooo není nad to mít chápavé polovičky :D

Stav
nelze přidat další příspěvky.
Back
Nahoře