Vyřazení skinů/modelů

• Tvůrce vlákna Tvůrce vlákna Edie
  • Datum začátku Datum začátku

vyřazování

• Hlasovalo členů
    46
Stav
nelze přidat další příspěvky.
Edie napsal:
Nástřel, jak by takový seznam mohl vypadat.
Stahujte zde: http://leteckaposta.cz/118154806

Ještě bych to udělal v jiném formátu, než xlsx, aby si to mohli prohlédnout i obyčejní lidé.

Dane, jde ale o ty pravěké příšery jako CD_Gabs, apod. Opravdu nejde malovaný skin neexistujícího vozu nahradit ničím jiným a současným? Gags, Hadgs, obojí hned od několika autorů. I low-poly vypadá lépe než vymyšlený Gabs. Stejně tak Gbgs, Gbkkqs, atd.
Obrázek vozu s tankem už tu radši ani nedám, aby zas z toho Zbyněk neměl vánoce :D. I tento vůz je dávno čím nahradit.
Jinak já to neřeším, hrůzy jsem si dávno smazal a v CB si to opravím, jen mě překvapuje, že toho u každého autora opravuju tolik, takže radši dělám mise svoje.
Když se na ten požitek podívám ze svého pohledu zvukaře, taky mi občas vstávají vlasy hrůzou, když někdo u nějakého modelu odkazuje na defaultní pazvuky. Je lepší třeba u žehličky 111 použít zvuky z našeho peršinga nebo defaultní z Acely? Plno modelů vozů odkazuje na defaultní genpasswag...sms se zvukem válením sudů místo autentických zvuků, atd.

Celá diskuze o vyřazování/zařazování něčeho je zcela zbytečná, pokud to aktivitáři dál budou používat. Pak mě spíš napadá proč dělat nové skiny, kabiny, zvuky. :(

S poslední větou musím souhlasit. Proč potom vznikají tak excelentní věci jako teď, když vám ty historické tak líbí, že se jich nechcete vzdát?

Zdravím ve spolek,
myslím že je to uplně zbytečné toto téma řešit. Stejně si každý uživatel nechá ve svém pc svuj Trainset. Možná jen vytvořit nějaký seznam doporučených modelů.
Ted ale k samotné problematice. Je vidět že uživatelé kteří skoro nic (nebo snad vubec nic) nevytvořili by jen třidily modely ostatních uživetelů ale s tím, že si někdo třeba i před 6 lety dal práci s nějakým modelem a ta práce není někdy vubec jednoduchá. Je velice jednoduché něco třídit a posuzovat ale přece nemužeme zahazovat a takto veřejně třídit modely které již v dnešní době jsou překonány jinými modely jiných autorů. Přiznejme si, kdybyste se dělali s nějakým modelem, na kterém jste udělali i desítky hodin práce, a za pár let by ho komunita MSTS takto veřejně vytřídila a "smazala", tak by vám to asi nebylo moc přijemné že ??? To je tak asi vše co si k danému tématu myslím.

Jestliže existuje adekvátní náhrada jednotlivých vozů, tak proč ji nevyužít? Když jsem si na začátku roku kompletně reinstaloval celé MSTS, tak jsem vzal Trainset a protřídil si jej zejména v oblasti lokomotiv. Zcela bez kompromisu pak letěly mnohé staré modely loko 363 (např. 363.001 nahrazena novou od Hekla), "ODS" 810 (nahrazena Jackovou o x řádů kvalitnější), původní 843 (nahrazena tou od Vrbama, plus skiny od Jacka) a další a další.

A ta vaše poslední věta se mi zdá podivná. Převedu ji na auto. Jezdím s dlouhodobě zapůjčenou Škodou 125L. Jednou určitě doslouží (již dnes má 23 let od výroby a zejména kvůli spotřebě je odsouzena jen k víkendovému rekreačnímu ježdění) a pak s ní dojedu (dotáhnu ji) na vrakoviště. A tam by mi také mohli říkat "Vy si nevážíte práce svých předků, co si to dovolujete?!". Takhle by pokrok opravdu nemohl fungovat a dodnes by všichni jezdili ve Škodě 1000MB (i když, já bych to bral, to auto přímo žeru :cool:).

Otázkou je, nakolik je nutné tu výměnu lokomotiv a vozů nařizovat centrálně. Ovšem jak psali již mnozí, kvalita některých skinů v TBP je opravdu úměrná době vzniku a když to pak vidím ve hře, tak jen valím oči...

To neříkám že si toho nevážíte, ale přece s tou škodovkou nepojedeš na Václavák a nebudeš tam vykřikovat jaká je to s prominutím sračka a dnešní době nevyhovující. Prostě jí vezmeš a když se ti nelíbí tak vyhodíš ne ?

smekac napsal:
... přece s tou škodovkou nepojedeš na Václavák a nebudeš tam vykřikovat jaká je to s prominutím sračka ...

Tak to zas ja s obľubou robím po skúsenostiach s X vozidlami tejto značky od tej povestnej 1000MB až po Fabiu a Octaviu. Odkedy som prešiel na japonské značky, škodovku vidieť fakt nemusím. Ale u trainsetu je mi to jedno a v jeho prípade súhlasím s tvojou vetou:

smekac napsal:
Prostě jí vezmeš a když se ti nelíbí tak vyhodíš ne ?

Ináč ja si tie dinosaury - vrátane mojich prvotín - uchovávam zo študijných a zberateľských dôvodov. Na dnešné harddisky a DVD sa toho zmestí...

Dělá někdo aktivity na defaultní tratě? Ne? Proč ne?
Že by proto, že máme nové, lepší, kvalitnější tratě?
Zajímavé, tady to funguje samo a když se ozve hlas, že by to samé nebylo špatné udělat i s modely, tak je řev.
Nechápu to.

mikulda napsal:
Dělá někdo aktivity na defaultní tratě? Ne? Proč ne?
Že by proto, že máme nové, lepší, kvalitnější tratě?
Zajímavé, tady to funguje samo a když se ozve hlas, že by to samé nebylo špatné udělat i s modely, tak je řev.
Nechápu to.
Ale ale ale, pozor, pleteš heušky a jabka. MSTS někdy měl defaultní trať v ČSSR, ČSR, či SR? O tom nic nevím, takže bych neříkal, že zde něco funguje, to by jsi musel napsat dělá někdo aktivity s Acelou... :D Jinak souhlasím, že jsou nové modely, ale taky souhlasím, že je zbytečné něco sepisovat a naznačovat co vyřadit. Znova píšu, co jde stáhnout na webech ať si aktivitář zařadí dle svého vkusu a co již stáhnout nelze a zmizelo v propadlišti dějin, tak to nechť si běžný uživatel nahradí. Opakuji, dělám aktivity především pro své potěšení a určitě si nenechám diktovat co použiji a co vyřadím, to si rozhodnu dle svého uvážení. ;)

Hold se bude muset najít dobrovolník, který objede všechny uživatele MSTS, prohlédne jim adresáře MSTS v počítači a každému ty ošklivé omalovánky smaže a nahradí je novými modely.
Tohle je jediné konstruktivní řešení. :D

Nebo je to snad každého věc, co má v adresáři Trainset ?

Dan J. napsal:
Ale ale ale, pozor, pleteš heušky a jabka. MSTS někdy měl defaultní trať v ČSSR, ČSR, či SR?
Tak jinak - kdy kdo naposled jel po prapůvodní stařičké 024? Tenkrát to byla pecka, dneska už ji ale asi nikdo v PC nemá.

Zbyněk Šemora napsal:
Hold se bude muset najít dobrovolník, který objede všechny uživatele MSTS, prohlédne jim adresáře MSTS v počítači a každému ty ošklivé omalovánky smaže a nahradí je novými modely.

A keď ku tomu dôjde tak odo mňa dostane hneď medzi dvermi pozdrav baseballkou medzi oči...:)

Hynďa napsal:
Dan J. napsal:
....MSTS někdy měl defaultní trať v ČSSR, ČSR, či SR?
Tak jinak - kdy kdo naposled jel po prapůvodní stařičké 024....
Tak 024 třeba ne, ale starou 310 jezdím dnes a denně, když si tvořím aktivity z 1. Republiky i poválečné.:D Tak bych mohl jmenovat další kousky, jako například fiktivní Lokálku, Křížany - Borová... Jen pro ně prostě nevydávám veřejné aktivity. Nic, jdu něco dělat a to další aktivitu pro 321 a to rychlík, jak jinak než historický, Berlín - Warszawa. Teď jedu test a vždy když mi to začne řvát o soubory sms a musím restartovat MSTS, tak zde reaguji, ale totť poslední příspěvek z mé strany.:D:D:D:D
Ps: kurňa Taxi tam bych potřeboval ty Šlechtičné jako prase drbání.:D

Dan J. napsal:
... Ps: kurňa Taxi tam bych potřeboval ty Šlechtičné jako prase drbání.:D

No jo, Dane, najmem niekoho na brigádu aby urobil nové inštalačky - máme upravené tendre

Naposled editoval moderátor:
Hynďa napsal:
Tak jinak - kdy kdo naposled jel po prapůvodní stařičké 024?

Hurá, někdo mě pochopil.

Zbyněk Šemora napsal:

To tady někdy někdo navrhoval? Myslel jsem, že se tady jenom dohadujeme, které modely se nebudou nově zařazovat do aktivit.

Nebo jsem něco přehlédl?

Souhlasím se smekacem,prostě to nějak nejde ovlivnit každý má svůj trainset a nikdo ho nepřemluví,aby nějak smazal "omalovánky" a do aktivit aktivitáři co vím,tak omalovánky nedávají a i když by je tam dali,tak od čeho je ConBuilder a samozřejmě skvělý Aktivity Converter ?? Aby jste si přepsali jak hnací vozidla,které vám chybí tak i vagony. Třeba jsem našel v nějaké aktivitě krysy 001 a 023 od někoho jiného(nevím teď od koho to je) a tak jsem si místo těhle dvou dal heklové,protože jsou určitě hezčí a samozřejmě propracovanější :) Mě přijde toto téma úplně zbytečné.

Mikulda:
Nevím kdo se tu dohaduje, ale jak se dívám, žádný aktivtář kromě Dana tady není. Já jsem sice také částí aktivitář, ale už jsem odůvodnil, proč některé vozy vyřadit nejdou.
A uživatelé aktivit mohou sice proti omalovánkám u aktivitářů protestovat, ale to je asi tak vše, co s tím mohou dělat. Kromě toho, že si vozidla co se jim nelíbí vymění sami. :D

Proboha, proč zase direktiva. Už to padlo na fóru mnohokrát, MSTS je jen zábava, nejde o život. Jak chcete dosáhnout toho, že když někdo už zrealizuje to, co navrhuje Edie, že aktivitáři přestanou vyřazené skiny používat? Že jim to někdo nařídí? A proč by ho měli poslechnout? Chcete je pak odstřelit, když neposlechnou? Nebo na ně pošlete NKÚ, nebo co ...
Lidi, proberte se a přestaňte řešit hovadiny. Buďme my, obyčejní uživatelé rádi, že ještě někdo něco pro nás tvoří, a přestaňme prudit. A pokud vám na české MSTS scéně něco vadí, koukněte do Německa ...
Edie by si to tu měl sám sobě zamknout a odklidit, než z toho bude další zbytečná válka na fóru.

Honza napsal:
Proboha, proč zase direktiva. Už to padlo na fóru mnohokrát, MSTS je jen zábava, nejde o život. Jak chcete dosáhnout toho, že když někdo už zrealizuje to, co navrhuje Edie, že aktivitáři přestanou vyřazené skiny používat? Že jim to někdo nařídí? A proč by ho měli poslechnout? Chcete je pak odstřelit, když neposlechnou? Nebo na ně pošlete NKÚ, nebo co ...
Lidi, proberte se a přestaňte řešit hovadiny. Buďme my, obyčejní uživatelé rádi, že ještě někdo něco pro nás tvoří, a přestaňme prudit. A pokud vám na české MSTS scéně něco vadí, koukněte do Německa ...
Edie by si to tu měl sám sobě zamknout a odklidit, než z toho bude další zbytečná válka na fóru.

Souhlasím s tím.

Stav
nelze přidat další příspěvky.
Back
Nahoře