H Honza522 Host 12 dub 2012 #1 Jsem z České Lípy, tak bych rád nějakou trať do MSTS, Česká Lípa, Nový Bor, nebo někde okolo, v LBC kraji.. ví někdo o nějaké?? Díky moc
Jsem z České Lípy, tak bych rád nějakou trať do MSTS, Česká Lípa, Nový Bor, nebo někde okolo, v LBC kraji.. ví někdo o nějaké?? Díky moc
Tom Kanka Vlakvedoucí 12 dub 2012 #2 Honza522 napsal: Jsem z České Lípy, tak bych rád nějakou trať do MSTS, Česká Lípa, Nový Bor, nebo někde okolo, v LBC kraji.. ví někdo o nějaké?? Díky moc Rozbalte kliknutím... Ovšem. 086
Honza522 napsal: Jsem z České Lípy, tak bych rád nějakou trať do MSTS, Česká Lípa, Nový Bor, nebo někde okolo, v LBC kraji.. ví někdo o nějaké?? Díky moc Rozbalte kliknutím... Ovšem. 086
H Honza522 Host 13 dub 2012 #3 A ta už je hotová nebo se na ní pracuje(jestli), popř. dá se někde stáhnout nebo koupit? Dík
K Kosac Pokladník 13 dub 2012 #4 Hotova neni. Vyvoj cca 2 roky stagnuje, ale jeste jsem nehodil flintu do zita. Ke stazeni CL-Brniste TADY
Hotova neni. Vyvoj cca 2 roky stagnuje, ale jeste jsem nehodil flintu do zita. Ke stazeni CL-Brniste TADY