Trať 183

Proč nefunguje trať 183?

Tak abychom si rozumněli pro začátek. Níže je sice už jedno téma založené. Má název trať 183 a to jsem celé projel a řešení na můj problém jsem tam nenašel.
Mám stejný problém. Při spuštění hry mi hra spadne, ještě se ani nenačte menu. Chtěl jsem zkusit to samé, k čemu je tam první odpověď. Jenže je tam odkaz a na ten když kliknu, tak mi tam skočí, že ten soubor již byl smazán. Můžete mi někdo poradit, o jaký soubor se jedná?

Děkuju.
10anders

RE: Proč nefunguje trať 183?

A máš správný GLOBAL?Odkazy co tam dával Poison jsou funkční,jaký soubor nemáš?

Tak abychom si rozumněli. Na webu S TRATÍ stáhni vše co tam ke stažení je a nakopíruj vše tam, kam tě směřuje návod. Pak si stáhni GLOBAL, původní složku Global přejmenuj na GLOBALABYCHOMSIROZUMELI a stažený global přejmenuj na Global a nakopíruj do Train Simulator. Zapni si v nastavení vše podle DESATERA. Až tohle všechno dokážeš tak stáhni soubor SOUND, složku extrahuj a její obsah nakopíruj do složky Train Simulator/Sound, stávající přepiš.
Tip:
Nynější složku Routes přejmenuj, vytvoř novou složku Routes a tam nakopíruj Trať 180_183, k ní z originál tratí složku Tutorial route. Pokud vše uděláš správně musí ti trať šlapat napoprvé.
Abychom si rozumněli :D

poison napsal:
Tak abychom si rozumněli. Na webu S TRATÍ stáhni vše co tam ke stažení je a nakopíruj vše tam, kam tě směřuje návod. Pak si stáhni GLOBAL, původní složku Global přejmenuj na GLOBALABYCHOMSIROZUMELI a stažený global přejmenuj na Global a nakopíruj do Train Simulator. Zapni si v nastavení vše podle DESATERA. Až tohle všechno dokážeš tak stáhni soubor SOUND, složku extrahuj a její obsah nakopíruj do složky Train Simulator/Sound, stávající přepiš.
Tip:
Nynější složku Routes přejmenuj, vytvoř novou složku Routes a tam nakopíruj Trať 180_183, k ní z originál tratí složku Tutorial route. Pokud vše uděláš správně musí ti trať šlapat napoprvé.
Abychom si rozumněli :D

:D:D:D:D:D:D
Vyzkouším, a informuju, zda to funguje :D

No tak hra nespadla už při načítání hry, ale až při načítání tratě a to s chybou: "Inicializace terénu selhala."
Abychom si rozumněli. :D:D:D:D:D:D:D:D:D:D

Chyba bude na Tvé straně, něco si udělal špatně.

Ještě ti posílám složku TRACK_B, kterou rozbal a nakopíruj do Train Simulator, pokud ji tam už nemáš. Pokud si to desatero přečetl, nemůžeš položit tuhle otázku.

Back
Nahoře