Pískať či nepískať z vlákna Trať Bratislava-Brno-Č.Třebová-Kolín-Praha

Pavlík

Pomocník strojvedoucího
Mohl by mi prosím někdo poradit, jak z této tratě odstranit ty otravné pískáčky, které vás po třetím nezapískání vyhodí z aktivity? Tohle mě jakožto testera aktivit opravdu dost vytáčí. Pro účely testování aktivit bych si je vyházel.

RE: Trať Bratislava-Brno-Č.Třebová-Kolín-Praha

Tak k této prosbě se taktéž přidávám. Při tvorbě aktivity (hlavně při zrychleném projíždění), mě to několikrát vyhodilo a musel jsem aktivitku projíždět znova. A to začne po několikáté pěkně štvát. Nehledě na to, že spíš při tvorbě koukám na okolí, čas a jiné věci než na ty pískáčky...

Pavlíku a nestačí vypnout všechny monitory přes Ctrl+Num4?

Tohle fórum je poslední dobou pěkně depresivní. Jednou někomu vadí staré modely, jiným vadí pískáčky. Pánové, tohle není Trainz na hraní. Také testuji aktivity a také musím pískat a také jsem zapomněl a vyhodilo mne to :D (třikrát a dost). A co, moje chyba. Já tohle určitě opravovat nebudu a na lokálkách to budu dál aktivovat, protože fírové na přejezdech nehoukají a jsou na ně stížnosti. A cviční, aby číhali v křoví, také nemají vždy čas. :D

Martens napsal:
Pavlíku a nestačí vypnout všechny monitory přes Ctrl+Num4?

Nevím, vyzkouším.

To Zbyněk: Tuhle reakci jsem přesně čekal. Nikdo po tobě přece nic předělávat nechce. Chci si to jen upravit pro vlastní potřebu a ptal jsem se, jak na to. To je celé.

Ja nemôžem posudzovať trať, keďže ju nemám, ale ohľadom povinného pískania napíšem len jedno. Je to jedna s ďalších realít, čo sú od reality na tísíce svetelných rokov vzdialené...Chcel by som to vidieť v reále, že po treťom nezapískaní ma zastavia a vlak jednoducho ďalej nepôjde.....

Jak to může někoho vyhodit? Vidím výstražný kolík - pískám.

Téma s pískáčky si tu probírá pořád dokola a vždycky se najde někdo, komu to děsně vadí, většinou někdo úplně neschopnej dělat to co má, je zajímavý, že nikomu nevadí, že po projetí stůj letí ze hry. Prostě když mám houkat, tak houkám, když nezahoukám tak konec.

Seznání nesenzání sankcia za nepískanie je kravina tak isto ako je kravina rýchlobrzda pri rýchlostníku. Hyperrealistycká hovadina.

Hlavně že ti nevadí taková zhovadilost, že ti současně lokomotiva brzdí špalky i EDB - ještě si libuješ, jak je to pěkně reálné.

ZBytočne rýpeš. AK si to vlákno prečítaš ešte raz budeš vedieť aj ty sám, že si napísal hovadinu.

Pawlik napsal:
Hlavně že ti nevadí taková zhovadilost, že ti současně lokomotiva brzdí špalky i EDB - ještě si libuješ, jak je to pěkně reálné.
Tomuhle příspěvku až tak nerozumím???

Šnek napsal:
Pawlik napsal:
Tomuhle příspěvku až tak nerozumím???
Pawlik zjevně naráží na jinou diskusi o ladění 350ky.

Nechápu, proč tu někdo řeší pískáčky ve hře . tam to snad nevadí nikomu. A už nikoho nezajímá, že tahle povedená taškařice vznikla na základě slušně položeného dotazu od dvou testerů s prosbou o deaktivaci při testech - ono co je při testech důležitější sledovat? Zda mne vyhodí ze hry nějaký blbý klacek u přejezdu (který tam stál, stojí a bude stát na věky věkův) a nebo zda mi třeba traffic nasazuje tak jak má? :idea:

Souhlas s demem. Pískání u pískáčku je další kravina, která nemá v MSTS co dělat. V reále, když na to příjde, nemusíš houkat vůbec a nic se nestane a jedeš dál.

Poison: To s tím projetím STŮJ si nemyslel vážně že? Jako v reále můžeš projet STŮJ? Můžeš pokud máš na to rozkaz, to v MSTS nahrazuje TAB, že můžeš proti stůj, jinak v reále projedeš stůj a končíš (vyjma padáku) a to nejen s jízdou, ale pokud to dobře dopadne, tak skončíš na dílně a pokud to dobře nedopadne, tak skončíš u soudu a nedej bože v base a nebo nedej alláh pod kytičkama.

poison napsal:
je zajímavý, že nikomu nevadí, že po projetí stůj letí ze hry.

Jestli to nebude tím, že po projetí Stůj se lítá i v reálu.

Keby tu bol like tak ti ho mikulda okamžite dám.......(a to i napriek tomu že FB nemusím)

Když nezahoukáš u pískáčku v reálu a sebereš Pavlíka v autě, budeš taky muset dokazovat, žes houkal, ale o to nejde, v trati BP je u pískáčku nastaveno vyhození ze hry stejně jako u stůj, tak prostě houkám a neprojíždím stůj, jak jednoduché a hlavně mi neříkejte, že je to simulátor, spousta věcí, které jsou v reálu a v simulátoru ne nikomu nevadí, ale když je vyhozenej na pískáčku ze hry tak brečí, že to chce zrušit.

Poison tento simulátor má veľmi veľa chýb v porovnaní s reálom. (niet sa čomu čudovať keď to robili amíci :) ) Takže to znamená , že zhovädíme aj ďalšie veci , lebo už je to jedno? U mňa onoho času práve kvôli tomuto išla ŽSR150 preč s disku....

Back
Nahoře