Co? Pro? Jak? z vlákna Ovládanie lokomotív

Pajas133

Začátečník
Ahoj prosím o radu můj problém je následující když se mi zapne aktivita s elektrickou lokomotivou tak dám zvednout sběrač naskočí mi v lokomotivě elektřina to ano ale při vnějším pohledu je pantograf stále stažený. Po odbrždění a dofoukání vzduchu se normálně rozjedu ale kola se netočí. Prosím o radu už jsem zoufalý :(

RE: Ovládanie lokomotív

Pajas133 napsal:
Ahoj prosím o radu můj problém je následující když se mi zapne aktivita s elektrickou lokomotivou tak dám zvednout sběrač naskočí mi v lokomotivě elektřina to ano ale při vnějším pohledu je pantograf stále stažený. Po odbrždění a dofoukání vzduchu se normálně rozjedu ale kola se netočí. Prosím o radu už jsem zoufalý :(

Čo tak upresniť či konkretizovať o ktorý model elektrickej lokomotívy sa jedná a v ktorej aktivite??? Há? Ako ti má človek odpovedať na hlúpo položenú otázku? Há???

RE: Ovládanie lokomotív

Dá saodpevdať aj na takto položenú otázku.........Vymaž tú aktivitu a bude po probléme. Na to stavím svoj krk.

Podla mňa má nastavenú kvalitu zobrazenia na nižšiu ako maximálnu, vtedy sa netočia kolesá a nereaguje zberač. Skôr by som odporúčil znížiť viditeľnosť ako detaily.

Candy: děkuji už vše běží tak jak má bylo to opravdu tak jak říkáš. Původně jsem měl nastaveno vše na plno ale po opravě systému pc se mi tyto hodnoty rozhodily.

Chlapi ja mám opačný problém.Začnem hrat aktivitu alebo volnú jazdu a pokaždé sa mi zberač zdvihne sám od seba.Ked zmačknem P napíše že ide zberač dole ale ostane hore.Dalej mi blbne aj radenie smeru jazdy reaguje len klávesa S a stou prepínam smer jazdy aj dopredu aj dozadu.Dalšie klávesy A a D fungujú aj ako vlaková a lokomotívna brzda.Neviem čo sa stalo že mi to začalo takto blbnút.Všetky ostatné klávesy fungujú tak ako majú.Neviete kde by mohla byt chyba?Robi to u všetkych loko.

Back
Nahoře