EC 102

zdenal26

Cestující
Zdravím.
Mám vytvořenou aktivitu EC 102 pro trať 321. Potřeboval bych někoho, kdo by byl ochoten ji otestovat.
Kdo by měl zájem pište soukromou zprávu.
Dík.

Dobrý, aktivita je ke stažení na podezdřele podobném layoutu a tady vysí pozvánka k testu, navíc Burza hlásí Aktualizaci 21. Nevím jak moc hurikán Martin zasáhl Ferdinandku, ale je to celý nějaký divný. Na webu u downloadu doplň počet stažení (nějak nenápadně ať to nevypadá podobně :D) ať víš-me jaký je zájem o úlohu. Hodně štěstí do další tvorby. ;-)

No pozvanka k testu uz aktivni neni, aktivitu jsem projel nekdy 10. kvetna, poslal pripominky. Uz jsem si myslel, ze se na ni zapomelo, no jsem rad, ze ne.

poison napsal:
Nevím jak moc hurikán Martin zasáhl Ferdinandku
Přerov-Břeclav je stejná 22 i 21 aspoň co se paths týká.Rozdělaná aktivita na 21čce mi bez chyb běhá i na 22ce.;-)

Ty polské vozy jsou špatně vyladěné i ten nový vůz od dema byl špatně vyladěný co se týče spřáhel,jsem to zkoušel a při najetí mašinou na vozy to bylo jak když na pružině.Mašina stlačila vozy a odrazila se od nich šílenou rychlostí vpřed!!! :-) Aktivita skončila zničením spřáhla!!! Už to mám spravené,aktivitu jsem nejel,ale načíst jde! Kdyby někde byl poškozený paths,tak bych měl šedé menu a to není!!!

Back
Nahoře