Co způsobuje nenačítání objektů trasy?

Neonym

Cestující
Zdravím. Vím, že o problému s nenačítáním objektů po nějaké době jízdy se ví a že na to funguje save/load. Ale rád bych se zeptal, čím je to způsobeno. Zůstává za mnou snad načtená trasa i když už jsem na druhé straně mapy? Jinak si nedovedu představit to, že pokud u trati BP jedu třeba od Kolína, tak se Praha načte celá a když jedu svou R790tku, tak už místo Vršovic mám jen pole. Také bych se chtěl zeptat, jestli tomu třeba trochu nepomůže nějaká změna nějakého parametru, protože je celkem otravné(zvlášť u R790), když musím hru uložit a načítat, což trvá v tomto případě déle, než dojetí aktivity. Omlouvám se za založení dalšího tématu, ale nějak jsem nenašel, kde se toto řešilo.

Ahoj,
já jsem si stáhnul zde na foru zjednodušenou Prahu (teď ji nemohu najít, ale když to dáš na Google, tak to tam určitě najdeš), takže už to nemusím stále ukládat a nahrávat znovu. Teď už mám Prahu pěkně plynulou.
Ale tato zjednodušená Praha je pouze pro Trať 321.
U BP mi toto nedělá, tam je to pořád plynulé.
Já si myslím, že se to stane proto, protože PC nestíhá načítat trasu, která je před tebou a nemaže zřejmě tu, kterou jsi už ujel. Ale je to jenom moje myšlenka, možná to je úplně jinak: :)

Lukáš

Děje se to proto, protože simulátor neumí hospodařit s pamětí tak, jak by měl a po nějakém čase ježdění je jeho paměť zaplněná a neumí ji vyprázdnit. A první, co uživateli oznámí, je, že selhalo načítání sms objektů.

Back
Nahoře