Použitelné iba 2,79 GB? prečo?

Máte podobný problem z RAM?

• Áno

Hlasů: 1 10.0%
  • Nie

Hlasů: 9 90.0%

• Hlasovalo členů
    10
  • Ukončená anketa .

CANDY

Posunovač
Ahojte, mám problém s ktorým sa už dlhší čas pasujem len stále bezvýsledne. V notebook mám ramky 2Gb+2Gb. Problém je v tom že pri otvorení vlastností mi to vyhodí že zo 4Gb je použiteľné iba 2,79Gb. Preto sa chcem spýtať čím to je? Naschval som kupoval nové ram ale stále je to o tom istom Grafika nezdieľa tá má vlastnú pamäť. Jedine kedy ukazuje správne je po reinstal OS.
Prosím nech sa vyjadria len tý čo vedia o čom píšem. Ďakujem

Za rady, triky ako tie ramky spraviť aby mali veľkosť akú majú mať ďakujem.

Je to tým, že používaš 32 bitový operačný systém, ten dokáže použiť len 3 GB, to čo do 3 GB chýba ti pravdepodobne zožiera grafika.

No mám Windows 7 Ultimate x64 a hej po reinstal ukazuje správne 4Gb ... takže neviem čím to može byť .

Edie určite nie pretože zase nováčik v takýchto veciach nie som. Preinštaľovanie windowsu som robil prvý krát keď mi bolo 10 rokov, takže to nie a W7 sa inštalujú úplne sami. Len od klikáš veci čo sa tíkajú času a jazyka ostatné si to urobí samo. Možno skúsim ešte iný bootovací disk.

Nedávno jsem řešil podobný problém.32 bit W7 s 4GB RAM a po otevření počítač/vlastnosti mi to ukazovalo celkovou paměť 4Gb a použitelnou paměť 2GB.Po prostudování příručky z základní desce jsem vypnul rozšířené mapování paměti v BIOS a ejhle,využitelná paměť byla rázem 2,94GB.Pokud máš 64 bit a nemáš k dispozici celých 4GB RAM,mrkni se do BIOSu,jak máš nastavené mapování paměti.

Ja osobne s tým problém nemám, len som ti skúsil vyhľadať niečo na nete ohľadom toho. Osobne som sa s tým ešte nestretol pravdupovediac.

Práveže nemám integrovanú pamäť.

Ale keď som čítal ten odkaz od bobra tak tam je že 32bit systémi ešte podporia 4GB Ram. Tak teraz neviem a stratil som sa vtom .

Back
Nahoře