Ukládání fotek

• Tvůrce vlákna Tvůrce vlákna Vitas
  • Datum začátku Datum začátku

Vitas

Pokladník
Prosim vás když dám "Print screen" abych něco vyfotil, kam se pak ta fotka uloží?? Potřebuju co nejdříve děkuju.

Ked to ulozis print screenom tak prakticky kazdy graficky program ti to otvori. Ja pouzivam Corel a otvaram to priamo s pamete prikazom new from clipboard. Totizto po stlaceni print screen to mas ulozene v clipboarde.

Já používám jen Irfana a stačí si ten screenv Irfanu uložit třeba do JPG.

Velikost screenu záleží na nastavení rozlišení v msts.

V Irfanu můžeš rovnou přednastavit velikost, barevnou hloubku a kvalitu v pokročilém nastavení, pak to bude mít konstantní formát bez ohledu na rozlišení v msts :D .

Ale to bylo řečeno obecně, jistě, že když si chci s screenem pohrát, aby byl k světu, tak jo. :)

Zdravím
a rád bych se optal zkušených "internetářů" na to,jak na tomto foru zobrazit obrázek uložený na adrese ...

ftp://ftp.simtrains.eu/davca/screeny_310/310_2911a.jpg

Zkoušel jsem už kdeco,ale obrázek ne a ne se zobrazit.:rolleyes:

Předem děkuji za tipy a rady.

David

Nazdar 3michale,
děkuji za radu.Holt,nejsem už nejmladší a tyto "finty" jsem se v mládí nenaučil.;)
Za chvíli tedy přibudou nové obrázky ve vláknu o trati 310.

David

Ovšem pozor - ve Windows 7 se to ukládá do obzvláště "výživné" složky, kterou lze najít jen prohledáním celého disku a hledáním scrgrb*.*:

C:\Users\oem\AppData\Local\VirtualStore\Program Files (x86)\Microsoft Games\Train Simulator\scrgrb0.pcx. Fakt super! :mad:

Jak komu, mám MSTS nainstalované na jiném oddílu, než je systém (win7) a obrázky se stále ukládají přímo do složky Train simulator. :)

Back
Nahoře