Zářijová Praha 2012

Přijedu?

• Hlasovalo členů
    21
Lukáši, s kamerou jsi sjezdil co se dalo a je pro Tebe problém přeskočit z plzeňáku na panťák a tu jednu zastávku se do Vršek svézt? :D Navíc tuším, že je to z Vršek ke Kašparovi blíže.

Takže jen na doplnění.
Ten, kdo by chtěl, jsme s KimiRem dohodnuti na 11 hodinu v sobotu dole v odbavovací hale hlavního nádraží.
Potom přesun na Os 2525 v 11.20 do Vršek, kde je sraz na 1.nástupišti s liademem. Kdo nestihne, může 9121 v 11.50 hod.
Popř. metro trasa C, stanice I.P.Pavlova a odtamtud tramvají č.11 do zastávky Nuselské schody. Pak již pár metrů na roh vlevo a je tam.

Děkuji Ediemu za dnešní návštěvu Prahy 10, pivko a pokec.
Bylo to příjemné a fajn a pokud mohu zmínit, tak Jirka se nezdá. Pěknej divoch....zjistili jsme,že je svět malej a známe se přes mé bývalé žákyně.:D:D:D
Takže jsem rád, že jsme se potkali....pokecali a je škoda,že se v sobotu neukáže.
Na všechny ostatní se v sobotu těším.
:)

Rezervace na zítra je potvrzená, je na mé jméno, kdyby náhodou někdo dorazil dříve, než ve 12.00 hod. a je nakonec pro 10 osob, protože ještě VáclavS se dodatečně přihlásil.
Zítra ahoj.:)

Dal jsem rezervu a kdyžtak se smrksneme. A vzhledem k dnešním událostem, jak jsem viděl teď provoz v centru Prahy, asi tam narváno nebude.
Ale překvapení se může konat vždycky.....Pívo, je pívo.
Takže klidně přijď, Lukyne.:)

Malá drobná změna:
V 11 hodin sraz nebude v odbav.hale. Kdyby někdo tam šel, tak přijde k Os 2522/2525 Benešov - Praha - Benešov (cca 6. nebo 7. nást. - snad má oči ;)) ,kterým dorazím a bude tam čekat KimiR, ten je už na cestě v Ex 357 Jan Hus z Plzně a trucker1245 přijede Os 8827 ze Smíchova.
V 11.20 odjezd 2525 do Vršek, jak byl plán.

Tak pánové, je to tu prázdné, nebojte se přijíct podívat, ta prohibna to tu vyprázdnila. Zatím tu jsou Trucker1245, VaclavS, KimiR, Midrafona, nějaký Alcapone, Liadem. Jedou tu 3 notebooky, tedy cokoliv co bude naší moci poradíme.

Martens napsal:
Lukáši, s kamerou jsi sjezdil co se dalo a je pro Tebe problém přeskočit z plzeňáku na panťák a tu jednu zastávku se do Vršek svézt? :D Navíc tuším, že je to z Vršek ke Kašparovi blíže.

Martensi ano s kamerou skoro všude.Ale na Budějickou trať zatím jsem se nedostal.čekám až na se dostaví.Pak to svezu s kamerou až do.Lukáš

Back
Nahoře